29 de maig 2021

Novetats urbanes 29/5

Bad Bunny, J Balvin, Reik amb Maluma, i Aya Nakamura protagonitzen les novetats de música urbana de la setmana. 
Divendres a mitjanit, Bad Bunny va estrenar per sorpresa la seva primera cançó des del seu últim àlbum El Último Tour Del Mundo. Feia sis mesos que l'artista porto-riqueny no presentava un nou senzill, una col·laboració o un remix, una eternitat en el panorama urbà actual. El seu nou senzill s'anomena 100 Millones i és una col·laboració amb Luar La L, un artista emergent també de Puerto Rico. 100 Millones és una cançó de trap amb un so més aviat agressiu on Bad Bunny respon moltes de les critiques que li fan, cosa que ja havia fet anteriorment en pistes com Booker T.


Una altra que va publicar el seu tercer àlbum a finals de 2020 i aquesta setmana estrena el primer nou senzill des d'aleshores és Aya Nakamura. La nova proposta de la cantant francesa es diu Bobo i va sortir dijous a la tarda. Aposta per un so dancehall suau i la veritat és que m'ha deixat una mica indiferent, em va agradar bastant més la seva recent col·laboració amb Major Lazer C'est Cuit.


Després de col·laborar fa un parell d'anys a Amigos con Derechos, Reik i Maluma tornen a publicar un senzill conjunt anomenat Perfecta. M'ha recordat molt al so de l'últim disc del cantant colombià, 7DEJ.


Qué Más Pues és el nou senzill de J Balvin en col·laboració amb la cantant argentina María Becerra. És una cançó de reggaeton pop, que encara que no ho hagin dit explícitament, suposo que és el quart avançament del proper disc del colombià.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada