14 de maig 2021

Nicki Minaj publica "Beam Me Up Scotty" a les plataformes digitals amb algunes cançons inèdites

Després de molts mesos allunyada de les xarxes socials i sense presentar música nova, a principis d'aquesta setmana Nicki Minaj va anunciar que estrenaria nova música avui. Molts fans especulaven que seria un nou senzill o l'anunci del seu cinquè àlbum d'estudi, però finalment no ha estat així: la rapera ha publicat el seu mixtape Beam Me Up Scotty a les plataformes digitals, afegint-hi tres cançons inèdites.
Nicki Minaj va publicar originalment aquesta mixtape la primavera del 2009. Malgrat que no és el seu primer projecte, sí que és un disc clau en la carrera de Nicki Minaj, ja que amb Beam Me Up Scotty, la rapera va començar a cridar l'atenció dels crítics i d'un públic molt més majoritari. Tot i la seva bona fama, aquest era un projecte difícil d'aconseguir (de manera legal, si més no), ja que en el seu moment no va tenir una distribució física gaire extensa i fins fa unes hores no es podia recuperar a les plataformes digitals.


La primera de les tres cançons inèdites és Fraction, la única de les tres que interpreta en solitari i que podem estar segurs que ha enregistrat recentment, ja que menciona el coronavirus i el seu fill. Seeing Green és una altra col·laboració amb Drake i Lil Wayne, que sincerament no tinc gaire clar si la van enregistrar aleshores o també és nova. La tercera pista inèdita és un remix de Crocodile Teeth de l'artista jamaicà Skillibeng.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada