30 d’abr. 2021

Novetats Abril

 Un cop més tanquem el mes d'Abril repassant les novetats més interessants que ens deixa.



10. Natti Natasha i Becky G - Ram Pam Pam

Comencem el rànquing mensual amb aquesta cançó. Tres anys després d'arrassar amb Sin Pijama, Natti Natasha i Becky G tornen a col·laborar en el seu nou senzill Ram Pam Pam. Una proposta que fusiona pop i reggaeton, i que resulta bastant enganxosa.

9. Alice Merton - Vertigo

A principis de mes, Alice Merton estrenava el seu nou senzill Vertigo, una proposta pop-rock que està molt bé.

8. Joe Stone - Right Here 

Right Here és el nom de la nova proposta del DJ/productor britànic Joe Stone. Sense allunyar-se de l'estil a què ens té acostumats, la seva nova proposta aposta per un so house clàssic, elegant, i tan repetitiu com efectiu.

7. Aluna, Michael Brun i Alicai  Harley - Trouble

Aluna presentava fa uns dies Trouble, el seu primer senzill després de debutar en solitari l'any passat amb l'àlbum Renaissance i que és una exclusiva de Spotify. Trouble és una col·laboració amb el productor/DJ d'origen haitià Michael Brun i amb la cantant nascuda a Jamaica però establerta a Londers Alicai Harley i torna a fusionar música electrònica i ritmes jamaicans, una combinació que ja haviem pogut veure en algunes de les cançons de Renaissance.

6. Oques Grasses - Bye Bye

Bye Bye  és el primer avançament del cinquè treball discogràfic d'Oques Grasses, que arribarà aquest mes de Maig. És una cançó amb un caracter molt festiu i alegre, que combina influències de gèneres musicals molt diversos i barreja català i anglès a la lletra. He de dir que no m'ha agradat tant com les cançons que van avançar del seu anterior projecte Fans Del Sol, però sens dubte una de les propostes més interessants del mes.

5. J Balvin i Khalid - Otra Noche Sin Ti

Després de dos propostes que no m'han acabat de fer el pes (Ma G i Tu Veneno), J Balvin m'ha convençut finalment amb el tercer avançament del seu proper disc. Otra Noche Sin Ti és una col·laboració amb el cantant estatunidenc Khalid que compta amb una producció dancehall molt fresca, però a nivell vocal i temàtic segueix en la línia de moltes altres cançons del colombià. 

 

4. Gromee i Inna - Cool Me Down

Inna col·labora amb el DJ/productor polonès Gromee en aquest senzill, el primer llançament de la cantant romanesa aquest 2021. Cool Me Down és una pista dance amb un so força obscur oscur i contundent que no s'allunya gaire del del seu últim treball discogràfic Heartbreaker. Sigui com sigui, m'agrada com agafa el so slap house que ha dominat les llistes dance d'arreu d'Europa i l'enfoca d'una manera una mica diferent al que hem vist fins ara de la mà de productors com Imanbek o Topic.

3. Doja Cat i SZA - Kiss Me More

Abril ha estat el mes en què Doja Cat finalment ha encetat la promoció del seu esperat tercer àlbum Planet Her, i ho ha fet amb aquest senzill en col·laboració amb SZA. Kiss Me More és una cançó que combina pop i rap, i que tot i que també incorpora elements disco en la producció com a Say So, aposta per un so molt més suau i tranquil. Segurament serà un dels èxits que més sonarà aquesta primavera, però de moment ja és el primer senzill de Doja Cat en entrar directament al top 10 del Hot100.

2. Billie Eilish - Your Power

Your Power és el senzill amb què Billie Eilish presenta el seu tercer treball discogràfic Happier Than Ever, que arribarà a les botigues físiques i digitals el proper 30 de Juliol. Aposta per un so orgànic, amb certes influències del country, molt menys obscur del que tenia el seu anterior projecte. Caldrà esperar tres mesos més per veure si aquesta serà la tònica de la resta del disc.


1. Bebe Rexha - Sabotage

La meva novetat preferida del mes d'Abril és Sabotage, la tercera cançó que Bebe Rexha avança des del seu proper àlbum després de Baby I'm Jealous i Sacrifice. I totes les cançons que ens ha avançat des del seu nou projecte tenen estils totalment diferent.  Sabotage és una power ballad bastant intensa que compta amb la producció de Greg Kurstin, un músic que també ha estat involucrat en alguns dels èxits més grans d'Adele (hello) i Sia (Cheap Thrills, Dusk Til Down, Chandelier). De fet, Sabotage immediatament em va recordar a les cançons de Sia que van en aquesta línia. Sabotage formarà part del segon àlbum d'estudi de la cantant, que es diu Beautiful Mistakes i sortirà en una setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada