12 de maig 2021

Rina Sawayama i Charli XCX confirmen la seva participació al disc de remescles de Chromatica?

Fa uns quants dies ja vam parlar de la possibilitat que Lady Gaga publiqués un disc de remescles de Chromatica, i malgrat que la pròpia artista encara no n'ha dit res, cada cop sembla més clar que aquest projecte es materialitzarà en les properes setmanes. Particularment, Charli XCX i Rina Sawayama han donat a entendre, sense dir-ho explícitament, que sí que estan involucrades en aquest projecte.

Diumenge, Rina Sawayama va participar en un directe de twitch on responia les preguntes dels fans, i, lògicament, una de les preguntes més freqüents era sobre la seva participació en un disc de remescles de Chromatica. De manera bastant críptica, la cantant va donar a entendre que ja havia enregistrat la seva part i ja l'havia enviat a l'equip de Gaga.

Rina Sawayama said in a livestream that she has “possibly” recorded some vocals for the Chromatica Remix album. pic.twitter.com/pfUo5Xmolw

Ahir a la nit, durant la catifa vermella de la gala dels Brit Awards, una periodista va tornar a preguntar a Rina Sawayama sobre aquest projecte. Un cop més, la seva resposta va ser críptica, però va insinuar que era una cançó amb moltes efes.


Molts fans van interpretar les declaracions de l'autora de Lucid i XS com que estava donant una pista de la seva participació en el remix de Free Woman, cosa que encara sembla més probable si veiem com ha reaccionat ella mateix en el seu compte de Twitter aquesta tarda.

També aquesta tarda, Charli XCX ha confirmat que està fent un remix de 911 i que "el procés de creació ja ha començat". Bloodpop també ha etiquetat a la cantant aquesta tarda en una piulada on pregunta com va amb la remescla.

Arribats a aquest punt, em sembla evident que efectivament tard o d'hora veurà la llum el disc de remescles i que ja podem donar per confirmada la participació d'aquestes dues artistes. També m'agradaria veure remescles fetes pels productors que ja van treballar en les versions originals del disc, com Burns, Skrillex, Axwell i, sobretot, Tchami.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada