28 de maig 2021

Lady Gaga anuncia reedició de BTW pel seu desè anniversari

El tercer treball de discogràfic de Lady Gaga complia diumenge passat deu anys, i l'autora de Judas i The Edge of Glory acaba d'anunciar que ho celebraran amb una nova edició del disc. La reedició de Born This Way inclourà les 14 cançons de l'edició estàndard original del disc i un segon disc amb sis cançons reimaginades per altres artistes. Una d'aquestes versions reimaginades serà la que la rapera Big Freedia ha fet de Judas, que ja es troba disponible.
Aquesta nova versió de Born This Way arribarà a les plataformes digitals el proper 18 de Juny, és a dir en tres setmanes. La versió física (de moment només en CD) sortirà al mes de Setembre, i per les imatges que ja han avançat a la botiga web de Lady Gaga podem intuir que tindrà un llibret renovat.


Si ens fixem en la portada, podem deduir que les altres cançons que rebran noves versions són Marry The Night, Highway Unicorn, The Edge Of Glory, You and I i Born This Way. Si voleu que us digui la veritat, no és un projecte que m'emocioni gaire, però m'alegro de veure que se celebri aquesta efemèride. Sigui com sigui, en principi aquest any encara tindrem el disc de remescles de Chromatica (probablement a l'estiu) i el segon disc de duets amb Tony Bennett.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada