23 d’abr. 2021

Novetats pop 34/4

The Weeknd amb Ariana Grande, Maluma, Katy Perry, Natti Natasha amb Becky G i ElyOtto protagonitzen les novetats pop de la setmana.

Exactament tres anys després de publicar el seu èxit conjunt Sin Pijama, Natti Natasha i Becky G tornen a col·laborar en el seu nou senzill Ram Pam Pam. Com era d'esperar, és una cançó de reggaeton molt enganxosa que no està gens malament i que en unes altres circumstàncies, sonaria tot l'estiu a les discoteques. 

The Weeknd ha estrenat fa unes hores una nova versió del seu actual senzill Save Your Tears, en col·laboració amb Ariana Grande. És la seva tercera col·laboració després de Love Me Harder i Off The Table, totes dues per a projectes de la cantant. Més enllà de l'aparició de la cantant de Positions, aquesta noa versió no aporta cap altra novetat. Això no vol dir que em desagradi, però de la mateixa manera que em va passar amb el remix de Blinding Lights en col·laboració amb Rosalía, trobo que arriba tard pel meu gust.


Una altra artista que estrena una versió renovada d'una cançó coneguda és Katy Perry. Avui presenta una nova versió de Cry About it Later, una de les cançons que podem trobar al seu disc més recent Smile, que compta amb la col·laboració de la cantant brasilera Luisa Sonza i una producció renovada a càrrec del també brasiler Bruno Martini. Per tant, és un remix que repeteix la fórmula del de Resilient amb Aitana i Tiësto. La nova versió de Cry About it Later no està gens malament, però trobo que ha quedat massa simple: no entenc perquè han decidit que una remescla amb una artista convidada sigui encara més curta que la versió original.

Rumba és el nom de la nova proposta de Maluma, que arriba menys de tres mesos després del sue últim EP 7DEJ. A nivell de producció aposta per un so molt fresc i tropical i a nivell vocal tampoc és res gaire diferent del que ens esperariem d'una cançó de Maluma. Particularment m'ha recordat molt a 11PM, encara que la producció sigui totalment diferent. Sota el meu punt de vista, és la millor cançó del colombià en molt de temps.


Sugarcrash d'ElyOto s'ha convertit en un dels èxits virals de la temporada. Però amb un minut i 20 segons de duració, encara hi havia molt marge per allargar-la, i això ha fet amb la nova versió que presenta avui i que compta amb la col·laboració de Kim Petras i Curtis Water, i que també inclou una part nova cantada per l'artista original.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada