9 d’abr. 2021

Novetats 9/4

Doja Cat, J Balvin, Rag N Bone Man i Myke Towers  protagonitzen les novetats pop de la setmana.

Després d'estrenar Tu Veneno i Ma G, J Balvin estrena avui un nou senzill anomenat Otra Noche Sin Ti, en col·laboració amb el cantant estatunidenc Khalid. Aquesta cançó aposta per un so molt suau, amb ritmes dancehall molt subtils. No és una cançó revolucionària ni la millor de la discografia de J Balvin, però sí que m'agrada bastant més que les últimes propostes del colombià, que m'havien deixat totalment indiferent. 

Pel videoclip d'Otra Noche Sin Ti, J Balvin ha tornat a treballar amb el director californipà Colin Tilley, que ja va dirigir els videoclips del seus dos anteriors discos Oasis i Colores. Fins i tot ha estat el director dels videoclips d'algunes col·laboracions de Balvin, com poden ser Loco Contigo amb DJ Snake,  o Qué Calor amb Major Lazer.


Kiss Me More és l'esperat nou senzill de Doja Cat. Després de dos anys promocionant el seu segon àlbum Hot Pink amb èxits com Say So, Streets o Like That, la cantant i rapera enceta la promoció del seu proper àlbum, que tot fa pensar que es dirà Planet Her. Aquesta col·laboració amb SZA torna a tenir una producció inspirada en la música disco, però amb un so molt més suau que Say So. Això no vol dir que Kiss Me More no em recordi a aquesta cançó, perquè me la recorda bastant. Doja Cat és una artista molt versàtil i m'hauria agradat que presentés alguna cosa més diferent, però certament ja ho ha demostrat amb els èxits que ha tingut fins al moment.


Myke Towers col·labora amb Ñengo Flow en el seu nou senzill Burberry, segon avançament del seu esperat segon disc Lyke Myke, previst per aquest mes d'Abril. És una cançó de trap amb un so bastant intens, que no està gaire malament però no és l'estil que més m'agrada.


Rag N Bone i P!nk estrenen avui el seu duet Anywhere Away From Here, un dels senzills que formarà part del segon àlbum d'estudi del cantautor britànic Life By Misadventure. És una balada on tots dos tenen la oportunitat de lluir les seves veus, però que més enllà d'això trobo bastant simple.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada