24 d’abr. 2021

Inna preveu publicar dos discos aquest 2021

Aquesta setmana, Inna ha concedit diverses entrevistes per promocionar el seu nou senzill Cool Me Down, una col·laboració amb el productor/DJ polonès Gromee. I en aquestes entrevistes, la cantant de Tu Manera i More Than Friends ha parlat dels seus projectes musicals per aquest 2021, que seran molts i molt emocionats. 

Oh My God, la seva propera cançó en solitari

La primera informació que voldria comentar no la vam conèixer gràcies a cap entrevista, sinó a una publicació que la pròpia cantant romanesa va fer a Tik Tok. El seu proper senzill (i la seva primera cançó en solitari del 2021) es dirà Oh My God. No sabem quan veurà la llum (tenint en compte que acaba de treure Cool Me Down, suposo que encara tardarà una mica) però sí que en podem sentir un petit fragment que la pròpia Inna va compartir a Tiktok.


Dos discos aquest any

En una entrevista amb la ràdio polonesa Eska, Inna ha anunciat que té previst publicar dos discos aquest any: el primer projecte sortirà a l'estiu i el segon arribarà a finals d'any. Per si això no fos prou, a més, va dir que està preparant algunes col·laboracions amb noms destacats de l'escena EDM.

Repetirà la fórmula de Dance Queen House

Com segurament recordareu, l'últim disc d'Inna, anomenat Heartbreaker, va ser el resultat de quatre setmanes de feina tancada en una casa amb els seus productors. Doncs el disc que Inna publicarà a principis d'estiu repetirà aquesta fórmula. En la entrevista amb la ràdio polonesa, Inna va anunciar que es tornaria a tancar amb els seus col·laboradors per treballar en noves cançons el mes que ve.

Vídeo de Maza Jaja

Però abans de començar la promoció del seu proper projecte, sembla que Inna hauria d'acabar la del seu últim disc. El passat mes de Febrer, la cantant va dir explicitament que ja havia filmat el vídeo de Maza Jaja, una de les cançons que formen part de Heartbreaker. El videoclip d'aquesta cançó encara no ha vist la llum, ni sabem quan ho farà però tampoci no hi ha cap raó per pensar que l'ha descartat.



Segon disc en castellà? 

Encara no coneixem cap detall pel que fa al segon projecte que Inna té previst publicar aquest 2021 i que arribaria a finals d'any. Però una de les meves teories és que podria ser una continuació del seu penúltim treball discogràfic Yo. El que em fa pensar això, és que fa temps que està ensenyant fragments d'una cançó anomenada Dame La Mano que no només és en castellà, sinó que segueix totalment amb el so de Yo. I, personalment, pel que hem sentit fins ara, té molts números de convertir-se en una de les meves cançons preferides de l'any.

La primera vegada que vam poder sentir Dame La Mano va ser el Novembre del 2019, quan Inna va cantar la cançó en un concert a Bucarest:



El passat mes de Febrer, la cantant va publicar una petit vídeo a Instagram on la podem veure escoltant aquesta cançó. Això ens fa deduir que la cançó ja està enregistrada i pràcticament acabada i llesta per sortir.


Tampoc és impossible que aquesta cançó acabi formant part d'un disc majoritàriament composat per cançons en anglès, de la mateixa manera que passa a Heartbreaker. Però també ha compartit fragments d'altres cançons en castellà, tot i que no amb la mateixa insistència que Dame la Mano:





Disc en romanès?

Una altra possibilitat és que Inna publiqui un disc on romanès. Sorprenentment, encara no n'ha publicat cap en la seva llengua. En una altra entrevista amb una emisora de ràdio, en aquest cas amb una emisora romanesa Zu, Inna va estrenar una nova cancó en romanès, que va dir que veuria la llum en els propers mesos.  Un cop més, hi ha la possibilitat que aquesta cançó aparegui en un projecte on hi hagi música en diversos idiomes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada