2 d’abr. 2021

Discos Q2

Avui comença oficialment el segon trimestre de l'any, i per això voldria aprofitar l'ocasió per repassar la informació que tenim d'alguns discos que arribaran en els propers mesos. Amb una mica de sort, durant el segon trimestre del 2021.

Discos amb data confirmada


9 d'Abril: Taylor Swift - Fearless (Taylor's version)

Taylor Swift va anunciar ja fa bastant temps que tenia la intenció de tornar a enregistrar els seus primers discos, i el primer que rebrà una nova versió és Fearless. Aquesta nova edició incloura noves versions de les 20 cançons  que ja van formar part de la versió original del disc del 2008, així com sis cançons inèdites. La cantant ja ha compartit la nova versió de Love Story i una de les cançons noves, anomenada You All Over Me i que compta amb la participació de Maren Morris.


23 d'Abril: Rag N Bone Man - Life By Misadventure

El passat mes de Gener, el cantautor britànic Rag N Bone man estrenava All You Ever Wanted, senzill de presentació del seu segon àlbum d'estudi. Life By Misadventure arriba més de 4 anys després del seu primer discogràfic, anomenat Human i que inclou el gran èxit del mateix nom. El proper senzill del disc serà un duet amb P!nk anomenat Anywhere Away From here i sortirà el proper 9 d'Abril.


1 de Juny: Lana del Rey - Rock Candy Sweet

Si us sóc sincer, no crec que el proper disc de Lana del Rey arribi tant aviat. Però el fet és que la cantautora estatunidenca (que acaba d'estrenar el seu setè disc Chemtrails Over The Country Club fa escasses setmanes) va anunciar al seu compte d'instagram el títol i la data de llançament del seu proper projecte. D'una banda, Lana del Rey va haver d'ajornar el llançament de COTCC per raons logístiques mig any i per tant, tot i que l'acaba d'estrenar, és un projecte que ja fa molt temps que va acabar i ha tingut temps de preparar un altre disc. Però d'altra banda, els anteriors dos àlbums de Lana del Rey han acabat sortint molts mesos després de la primera data provisional que va anunciar. Així que jo us he de dir que fins que no es puguin reservar les edicions físiques del disc, no em creure que Rock Candy Sweet sortirà el promer mes de Juny.


Sense data confirmada (ordre alfabètic)

Bruno Mars & Anderson Paak - An Evening with Silk City

Després de quatre anys i mig sense publicar disc, Bruno Mars va anunciar que havia estat treballant en un disc conjunt amb Anderson Paak que es dirà An Evening with Silk City. A principis de Març van avançar-ne el senzill Leave The Door Open, que van presentar per primera vegada en directe a la gala dels Grammys i que ràpidament s'ha convertit en una de les cançons més populars del moment. Malauradament, encara no sabem quan podrem escoltar el disc sencer, però no crec que hàgim d'esperar gaire més.

J Balvin - ???

Fa uns mesos J Balvin va anunciar que ja tenia el seu proper àlbum molt avançat i assegurava que seria un projecte encara més gran i ambiciós que Colores. De moment, el colombià n'ha estrenat dos senzills: Ma G i Tu Veneno, que no em semblen res de l'altre món a nivell musical ni s'han convertit en èxits comercials ara per ara. Més enllà d'això, no en sabem massa cosa: ni com es dirà ni quins artistes convidats hi apareixeran.

Jhay Cortez - Timelezz

El passat mes de Novembre, Jhay Cortez va estrenar el senzill Kobe en LA i va anunciar que era el primer avançament del seu segon àlbum Timelezz. De fet, el propi cantant porto-riqueny va desvelar en una entrevista que va publicar-ne dues versions perquè  la curta només és el que seria la cançó estrictament i la llarga inclou la pista que també servirà d'introducció del disc. Fa unes setmanes, el cantant va estrenar un nou senzill en solitari anomenat Christian Dior, que també va confirmar que formaria part del projecte. Per tant, tot i que la data de publicació de Timelezz encara no s'ha anunciat, sembla que no haurem d'esperar gaire per escoltar-lo i que podria veure la llum al llarg del proper trimestre.

Lady Gaga & Tony Bennett

A principis d'any, l'equip de Tony Bennett va confirmar que el seu segon àlbum de duets amb Lady Gaga veuria la llum aquesta primavera. I la veritat és que aquesta és la única informació que en tenim: encara no ha estat anunciat oficialment i per alguna raó, Lady Gaga ni tan sols s'ha pronunciat al respecte tot i que sabem ja del cert que les còpies físiques ja les han començat a fer.


Lil Nas X - ????

L'any 2019 Lil Nas X es va donar a coneixer arreu del món amb Old Town Road, que no només va acabar sent una de les cançons més exitoses de l'any, sinó un dels èxits virals més grans de tots els temps. El raper estatunidenc va publicar el seu EP debut 7 uns mesos més tard, projecte que va seguir promocionant amb els senzills Rodeo i Panini. A finals de 2020, el senzill Holiday suposava el retorn de Lil Nas X i fa uns dies va arribar la seva nova cançó Montero (Call Me By Your Name), que segurament es convertirà en el seu segon número 1 al Hot 100. Aquests dos senzills formaran part del nou treball discogràfic de Lil Nas X, que serà el primer àlbum d'estudi de la seva discografia i arribarà abans que avabi l'any.

Myke Towers - Lyke Myke

Un altre dels discos de música urbana llatinoamericana més esperat que sortirà en els propers mesos però que encara no té data confirmada és Lyke Myke, el segon àlbum d'estudi de Myke Towers. El raper porto-riqueny es va donar a conèixer al 2020 gràcies al seu àlbum debut Easy Money Baby, que inclou senzills com Diosa, Si Se Da o Reina; i en un any ha passat de ser un desconegut al públic general a acumular diversos números 1 a tots els països de parla hispana. Myke Towers va confirmar que el primer senzill del projecte va ser Cuenta, la cançó que va estrenar fa un parell de setmanes, i que ens fa anticipar un disc encara millor que el seu debut.

Rosalia - ??? 

Un clàssic dels meus rànquings de discos que més anticipo: el tercer treball discogràfic de Rosalia. Fa pocs dies, l'artista catalana va compartir una imatge a les xarxes socials acompanyada de la frase "command shift + n" , la drecera que es pot fer servir per crear una nova carpeta. Els comentaris de la seva germana i de la seva mànager poden fer sospitar que és una referència a que en poc temps encetarà la promoció del seu disc.  La veritat és que tampoc no és una prova gaire convincent, però tenint en compte l'hermetisme amb què Rosalia està portant aquest projecte, 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada