23 d’abr. 2021

Novetats dance 23/4

Inna, Nicky Romero, Aluna i R3hab han estrenat nova música avui.

El productor/DJ polonès Gromee col·labora amb Inna en el seu nou senzill Cool Me Down, la primera cançó que la cantant romanesa publica des del llançament del seu últim disc Heartbreaker a finals de l'any passat. I  per tant, també el primer senzill que estrena aquest 2021, tot i que en una entrevista recent, Inna ja ha avisat que té previst publicar dos treballs discogràfics enguany i que la seva propera cançó en solitari arribarà molt aviat. Precisament, Cool Me Down comparteix moltes similituds amb diverses cançons de Heartbreaker: el so dance, el tempo moderat els sintetitzadors obscurs i contundents, i el joc amb la distorsió de la seva veu. He de dir que no és l'estil que més atractiu em resulta i preferiria que les col·laboracions que Inna fa ab altres artistes s'allunyessin més del que ha estat fent ella últimament, però en tot cas Cool Me Down no està gens malament.

Teamworx i Nicky Romero publiquen avui el seu nou senzill World Through Your Eyes. És la seva tercera col·laboració, després de Champion Sound i Deep Dark Jungle, tot i que a Qorld Through Your Eyes la veu té molt més pes que en els seus dos predecessors.

R3hab,  Luis Fonsi i Sean Paul han estrenat avui la seva col·laboració a tres bandes Pues. Tot i la lletra qüestionbale en alguns punts i el fet que sigui a nivell de producció sigui bastant previsió, he de dir que on em desagrada.


Trouble és el nom de la cançó que Aluna ha presentat avui, en exclusiva a Spotify i en col·laboració amb el DJ/productor d'origen haitià Michael Brun i la cantant Alicai Harley. Com ja van fer diverses cançons de l'àlbum debut en solitari d'Aluna, Trouble fusiona ritmes jamaicans amb música electrònica de manera molt encertada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada