29 d’abr. 2021

Lana del Rey anuncia el seu segon àlbum pel 2021

Tot i que fa poc més d'un mes que el setè treball discogràfic de la cantautora estatunidenca, anomenat Chemtrails Over The Country Club, va veure la llum, sembla que Lana del Rey ja té llest el seu proper projecte. Ahir al matí, l'autora de Venice Bitch va anunciar que tenia la intenció de publicar el seu proper disc el dia 4 de Juliol, i unes hores més tard va publicar un fragment del seu proper senzill Blue Banisters i el que sembla que serà el seu videoclip corresponent. Per tant, ara ja sembla clar que va de debò, us proposo repassar tot el que sabem d'aquest projecte.

El passat dia 20 de Març, és a dir, un dia després de la publicació de Chemtrails Over The Country Club, Lana del Rey feia la següent publicacaió a instagram: una selfie acompanyada del text "Rock Candy Sweet, June 1st". Sense especificar si estava anunciant un nou senzill o un nou treball discogràfic. Tenint en compte que tant Norman Fucking Rockwell com COTCC han acabat veient la llum molts mesos més tard del que inicialment Lana del rey havia anunciat, molta gent (entre la qual m'incloc) no va fer massa cas d'aquesta publicació.

Unes setmanes més tard, Lana del Rey va compartir una altra imatge amb el text Blue Banisters, sense més context ni informació, i molts fans ja vam donar per fet que seria algun títol relacionat amb el seu proper projecte. 

Aleshores encara hi havia dubtes sobre si Blue Banisters seria una pista relacionada amb el seu proper projecte literari o musical. Però fa unes hores, Lana del Rey ha compartit un fragment del videoclip de la cançó i per tant ja no queda cap dubte: el proper disc de l'artista arribarà abans del que esperàvem.

 


També ahir, unes abans de publicar el vídeo, Lana del Rey va anunciar que el seu proper àlbum veurà la llum el 4 de Juliol i ho va acompanyar d'aquesta imatge que va fer-se viral a causa del seu qüestionable disseny gràfic i pel debat que va haver-hi sobre si serà la portada o no del disc.

Tot i que, com ja he dit abans, em costava molt creure que Lana del Rey efectivament publicaria un segon treball discogràfic, ara sembla que ja és clar que ho farà. Fins aquí hem repassat totes les pistes que l'artista ha donat en relació amb el seu proper projecte, i a partir d'ara voldria donar la meva opinió.

D'una banda, Lana del Rey va anunciar que tenia el disc llest a finals de l'estiu passat i que tenia la intenció de llançar Chemtrails Over The Country Club el mes de Setembre de 2020. Per qüestions logístiques i de màrqueting, el disc no va veure poder veure la llum fins més de 6 mesos més tard. I la veritat és que la manca de promoció  de COTCC en general, el poc "entusiasme" (per dir-ne d'alguna manera) de la pròpia autora envers el seu propi disc, fa que no sigui difícil pensar que, quan aquest projecte va arribar al públic, Lana del Rey ja tenia el cap en el següent. De fet, ella mateixa ja va anunciar que estava preparant un disc de versions que havia d'arribar a finals de 2020 (però que encara no ha vist la llum) i un disc d'inspiració country molt abans del llançament de COTCC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada