9 d’abr. 2021

Novetats dance 9/4

Imanbek, Armin Van Buuren, AREA21 i Joe Stone han estrenat nous senzills avui.

Weight Of The World és el nou senzill d'Armin Van Buuren en col·laboració amb el vocalista RBVLN. Al llarg de la seva extensíssima trajectòria hem vist al DJ i productor neerlandès experimentar amb practicament tots els estils  de la música dance, però a Weight Of The World hi podem sentir una cosa que encara no haviem pogut trobar a la seva discografia: incorpora influències funk i juga amb el vocoder, dos coses que em recorden a Daft Punk. M'agradaria que tinguessin més protagonisme, ja que tenen molt pes o fins i tot veure a Armin Van Buuren apostar per aquestes influències en els seus propers senzills. Més enllà d'això és una pista de pop electrònic correcta i força suau.


Probablement molts de vosaltres ja coneixereu la música Area21, el projecte conjunt de Martin Garrix i Maejor: el duo va debutar l'any 2016 amb el senzill Starsips, i en un primer moment no van voler confirmar ni desmentir qui s'amagava darrere aquest nom. Area 21 estrenen avui La La La, el seu nou senzill i probablement el primer avançament del seu àlbum, previst per aquesta primavera. Martin Garrix va dir el passat mes d'Octubre que tenien intenció de publicar el seu àlbum el mes de Març, però això òbviament no ha acabat passant. La La La resulta una cançó dífícil d'encasellar en un gènere musical, ja que incorpora elements d'estils força diversos, però està clar que els elements electrònics no tenen el protagonisme que tenen a la música de Garrix en solitari. Fins i tot, diria que tenen menys pes que en els altres senzill d'Area21.

Imanbek s'allunya definitivament del so amb què es va donar a conèixer l'ant passat gràcies a la seva remescla de Roses d'Imanbek en el seu nou senzill Dancing on Dangerous, que compta amb la veu de Sean Paul i Sofia Reyes. No em desagrada, però s'ha de reconèixer que és una cançó força genèrica i sense massa personalitat, que aposta per una estranya versió actualitzada del so dance de l'est d'Europa que dominava les llistes dance fa una dècada.

Per acabar, en canvi, tenim un artista que es manté totalment fidel al seu estil: el DJ/productor britànic presenta avui el seu nou senzill Right Here, una pista deep house amb un so elegant, bastant repetitiva però també prou efectiva.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada