30 d’abr. 2021

Novetats pop 30-4


The Kid Laroi amb Miley Cyrus, Inna i Bebe Rexha han estrenat nova música aquesta setmana.

Amb més de 386 milions de reproduccions a Spotify, Without s'ha convertit en el primer gran èxit de The Kid Laroi. Avui, aquest jove cantant australià estrena una nova versió d'aquesta cançó en col·laboració amb Miley Cyrus. La veu de la cantant de Midnight Sky encaixa molt bé a la cançó, que d'altra banda segueix sent bàsicament el mateix.


Die For A Man és una altra de les cançons que formaran part de Better Mistakes, el segon àlbum d'estudi de Bebe Rexha que veurà la llum divendres que ve. Aquesta col·laboració amb Lil Uzi Vert combina pop acústic amb ritmes trap i no està gens malament. El fet que els quatre avançaments de Better Mistakes siguin de quatre estils totalment diferent em fa venir moltes ganes d'escoltar el disc i ja no queda gaire per poder fer-ho.

Inna estrenava ahir el seu nou senzill Oh My God, la seva primera proposta en solitari en sis mesos. La cantant romanesa va enregistrar aquesta cançó la primavera de l'any passat, durant la quarentena, en el mateix període en què va fer Nobody, Sober i Not My Baby. I per la estètica del Lyric Video, podem veure que també va filmar-lo aleshores. Oh My God és una pista dance més que correcta, però que tampoc m'entusiasma tant com altres cançons seves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada