31 de gen. 2021

Ressenya: Letters To Remember (Club Mixes)

Fa ja uns quants mesos, Lucas & Steve van anunciar la seva intenció de publicar un disc amb les versions Club Mix de les cançons que formen part del seu primer àlbum Letters To Remember. Dues setmanes enrere, avançaven la d'I Want it All, i ahir publicaven finalment l'EP que conté un total de quatre pistes. I he de dir, que això ja estat una mica decebedor, ja que m'esperava noves versions de totes les pistes de Letters To Remember, o, si més no, més de quatre.
El primer club mix és el d'I Want It All, que ja vam comentar quan va sortir a mitjans de mes. No està malament, però es manté molt fidel a l'original, crítica que no serà l'únic cop que faré en aquesta ressenya. La següent és la remescla d'All Cried Out, que el duo neerlandès sí que reinventa totalment i la porta a un so groove house que em recorda molt a les incursions d'Axwell en aquest estil. A continuació, tenim el club mix de Don't Let Me Down, que segueix força en la línia del d'I Want it All: manté el drop molt similar al de la versió original (fent-lo únicament una mica més contundent) i canvia la producció durant les estrofes. Per acabar tenim la nova versió d'Another Life, la col·laboració amb Alida que va servir de senzill de presentació de Letters To Remember i que sota el meu punt de vista va ser un dels millors llançaments dance del 2020. I per això em moria de ganes de sentir la seva nova versió. Els canvis en el club mix d'aquesta cançó són pràcticament imperceptibles, més enllà d'afegir una secció de transició entre la tornada i el drop que tampoc penso que li faci cap favor. És cert que era una cançó pràcticament perfecta de la qual jo no canviaria res, però per deixar-la pràcticament igual, potser haurien pogut fer club mix d'una altra versió del disc.




En conclusió, tampoc no tenia unes expectatives molt altes en aquest projecte de remescles, ja que al cap i a la fi són versions que principalment les han fet per poder utilitzar ells en els seus sets i que suposo que decideixen publicar abans que els fans els les reclamin. De totes maneres, m'hauria agradat veure'n més i que fossin més diferents a les versions originals, com ho han estat les versions club mix d'anteriors senzills de Lucas & Steve com poden ser Long Way Home, Say Something o I Could Be Wrong.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada