8 de gen. 2021

Novetats 8/1

David Guetta, Offenbach, Galantis i Zara Larsson protagonitzen les novetats d'avui.

David Guetta ha publicat avui una nova versió de la seva exitosa col·laboració amb Kid Cudi del 2009, Memories. I he de dir que m'ha agradat més del que m'esperava: manté l'essència de l'original, però hi afegeix elements de Slap House que no només fan que soni actual, sinó que també molt fresca.

David Guetta va estrenar aquesta remescla de Memories durant el set que va retransmetre en directe des del Louvre la nit de cap d'any. En aquesta mateixa actuació, el DJ francès també va punxar versions actualitzades de Titanium, Love Is Gone, Play Hard i Drive. Algunes d'aquestes ja les havia estrenat en anteriors sets, però cap d'elles ha vist la llum de manera oficial ara per ara. Però veient que acaba de treure la de Memories, no em sorprendria que la rest acabessin sortint al llarg de les properes setmanes d'una manera o una altra. Personalment, trobo que seria  una bona idea publicar aquestes (i la versió renovada d'algun altre èxit més) en un disc recopilatori. 

Talk About Love és el nou senzill de Zara Larsson en col·laboració amb Young Thug, que formarà part del proper treball discogràfic de la cantant sueca. Es tracta d'una cançó R&B que he de dir que m'ha semblat bastant fluixa. És cert que no és el meu estil preferit, però la pròpia Zara Larsson té cançons en aquesta línia que són bastant millors, com és el cas de So Good.

El duo suec Galantis també estrenen un nou senzill avui, anoment Dandelion. Es tracta d'una pista dance molt suau, que s'allunya una mica del so progressive house que caracteritza la seva música, però que encara té elements que ens recorden molt a la resta de la seva discografia.


Per acabar, tenim Wasted Love, la nova proposta del duo francès Ofenbach. Wasted Love és una pista dance amb un so suau però fred, clarament enfocada a les ràdios. No és un llançament especialment original, però m'agrada més que l'anterior senzill d'Ofenbach, Head Shoulders Knees and Toes, que ha estat bstant exitós.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada