1 de febr. 2021

Remescles 29/1

David Guetta, Ava Max i Megan Thee Stallion comparteixen remescles pels seus actuals senzills.

Aazar va publicar divendres la seva remescla al senzill Let's Love de David Guetta i Sia. De moment està disponible al seu Soundcloud i es podrà descarregar gratuïtament durant uns dies, i en un parell de setmanes es posarà a la venda i arribarà a les plataformes de streaming. Aazar porta Let's Love a un so que el propi DJ/productor parisenc defineix com una combinació de Drum N Bass i Trance i que sona bastant original. Sincreament trobo és una remescla que arriba bastant tard, en un moment en què crec que el hype de la cançó està força mort, però el resultat és prou bo com per compensar-ho de sobre. De fet, de totes les versions de la cançó que han sortit (incloient la versió original), aquesta és la que més m'agrada amb força diferència.



Ava Max estrenava fa uns dies la segona remescla oficial pel seu nou senzill My Head And My Heart, que en aquesta ocasió signa el productor/DJ estatunidenc Kastra. Manté la essència de l'original, i, com no podia ser d'altra manera, la interpolació de la melodia d'All Around The World, i porta la cançó a un so una mica més contundent i ballable. El resultat és una mica previsible, però és una remescla que compleix perfectament el seu propòsit.


as

Megan Thee Stallion comparteix la primera remescla oficial del seu actual senzill Body, que forma part del seu recent àlbum debut Good News. L'encarregat de fer-la és el DJ/productor britànic Joel Corry, que es va donar a conèixer l'any passat gràcies al seu gran èxit Head & Heart. Corry porta la cançó a un so house que no està gent malament, però això implica ralentir moltíssim la veu de la rapera estatunidenca, cosa que fa que Body perdi el seu principal alicient,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada