9 de gen. 2021

Zara Larsson anuncia oficialment el seu tercer àlbum Poster Girl

Zara Larsson va anunciar ahir tots els detalls del seu tercer treball discogràfic Poster Girl, que arribarà el proper 5 de Març. Tot just uns dies abans que es compleixin quatre anys des del llançament del seu debut internacional So Good. Malgrat que la cantant sueca no ha publicat el tracklist a les seves xarxes socials, sí que es pot veure a la contraportada del CD, que ja es pot reservar a la seva pàgina web oficial. La versió estàndard del disc inclourà 12 cançons, quatre de les quals ja han sortit (Love Me Land, Talk About Love, Wow i Ruin My Life).

Zara Larsson va publicar el primer avançament del disc, Ruin My Life, a finals de 2018, i va ser una cançó relativa exitosa: va assolir el número 2 a Suècia i el top 10 al Regne Unit, i en tots dos països ha obtingut el disc de platí. Per tant, Poster Girl arribarà dos anys i mig després del llançament del seu primer avançament, de manera similar a com va passar amb So Good. De fet, entre ell llançament de Lush Life a principis de l'estiu del 2015 i el de l'àlbum al Març del 2017. Lògicament, d'una banda m'alegro de veure que aquest projecte finalment veurà la lluny, però de l'altra em sembla una llàstima que hagi tornat a passar el mateix que va passar amb el seu anterior projecte, ja que amb el pas dels mesos, tinc la sensació que l'expectació va disminuir.

Tracklist

  1. Love Me Land
  2. Talk About Love (amb Young Thug)
  3. Need Someone
  4. Right Here
  5. Wow
  6. Poster Girl
  7. I Need Love
  8. Look What You've Done
  9. Ruin My Life
  10. Stick with You
  11. FFF
  12. What Happens Here
La edició especial del disc comptarà amb dues cançons extra, que podrien ser els senzills del 2019 All The Time i Don't Worry About Me, els dos únics avançaments del seu nou projecte que han quedat fora de l'edició estàndard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada