19 de gen. 2021

Remescles setmana 2

Ed Sheeran, Tchami i HVME ha compartit noves remescles aquesta setmana.

Passenger va compartir fa uns dies la primera remescla oficial pel seu actual senzill Sword From The Stone, signat per un nou productor misteriós anomenat Gingerbread. Bé, doncs, aquest pa de gengibre misteriós no és ni menys que Ed Sheeran, que s'estrena com a DJ/productor amb aquesta remescla. Sincerament, el que més m'agrada d'aquesta versió és que ajudarà a fer que aquest senzill de Passenger, que em sembla una de les millors novetats del mes, arribi a un públic més ampli. La producció durant les estrofes em sembla molt bàsica i cap al final, hi ha un segment Drum & Bass que no trobo que acabi d'encaixar del tot bé. Passenger ha fet de teloner d'Ed Sheeran ne diverses ocasions, i també els hem pogut veure cantar junts algunes vegades.


Tchami comença el 2021 amb una remescla a Freefall, el nou senzill del DJ estatunidenc Whethan amb la veu del seu compatriota Oliver Tree. La remescla manté més aviat pocs elements de l'original i agafa la veu de l'original i la transforma en una pista house molt en la línia de l'estil a què aquest músic francès ens té acostumats amb molt bon resultat.

Amb més de 1200 milions de reproduccions a Spotify, Goosebumbps és un dels senzills més exitosos del raper estatunidenc Travis Scott. Tenint en compte que la versió original va sortir al 2016 i es tracta d'un senzill tan popular, resulta sorprenent que Goosebumps rebi la seva primera remescla oficial aquesta setmana, signada pel productor espanyol HVME. De fet, aquesta remescla ja fa mesos que es troba disponible a YouTube, però no ha estat fins ara que surt de maneres oficials, amb el vist-i-plau de l'artista i el seu equip, i que arriba a les plataformes de streaming. Aquesta remescla emula descaradament el so de la remescla que Imanbek va fer de Roses de Saint JHN, que es va convertir en l'èxit dance més gran del 2020 i que molts altres productors han volgut emular en els últims mesos. Però malgrat tractar-se d'una proposta totalment previsinle i no gaire original, la veritat és que m'encanta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada