15 de gen. 2021

Novetats 15/1 pop

Zoe Wees, Ariana Grande i Selena Gomez protagonitzen les novetats pop de la setmana.

La jove cantant alemanya Zoe Wees estrena aquesta setmana el seu nou senzill Girls Like Us. Es tracta de la primera cançó original que publica des del llançament de Control, el senzill amb què es va donar a conèixer arreu d'Europa l'any passat. Girls Like Us és una power ballad que segueix força en la línia el seu anterior èxit, tot i que em sembla bastant més interessant que Control.


Ariana Grande col·labora amb Megan Thee Stallion i Doja Cat en el remix de 34+35, la cançó que ha escollit com a segon senzill del seu àlbum més recent. El resultat no és millor ni pitjor del que acostumen a ser aquesta mena de noves versions, sense introduir cap canvi en la producció o en les parts d'Ariana Grande. En general no acostumo a ser partidari d'aquests remixes, que tenen clarament un propòsit comercial i que aporten més aviat poc en la majoria de casos. La part de Doja Cat m'ha agradat força més que la de Megan Thee Stallion.

De Una Vez és el nou senzill de Selena Gomez, el primer avançament del seu proper àlbum, que serà tot en castellà. Compta amb la producció de Tainy, un dels noms més destacats de la música urbana llatinoamericana gràcies sobretot a les seves produccions per J Balvin i Bad Bunny. De Una Vez és una cançó amb un so reggaeton suau amb una producció més orgànica del que acostuma a ser habitual en aquest estil musical, però que tampoc m'acaba de fer el pes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada