15 de gen. 2021

Novetats dance 15/1

Lucas & Steve, Topic i Nicky Romero protagonitzen les novetats EDM d'avui.

Lucas & Steve van anunciar fa unes setmanes que estaven treballant en les versions club mix de les cançons que formen part del seu àlbum Letters To Remember i que veurien la llum en els propers mesos. Avui arriba el primer Club mix, que és el d'I Want It All, precisament una de les meves pistes preferides del seu àlbum. Com acostuma a ser el cas de la majoria de versions d'aquest tipus, manté molts elements de la original i simplement aposta per un so una mica més contundent. Fins i tot diria que és més semblant a la original que molts altres club mix que hagin fet aquest duo neerlandès. I per aquesta raí se'm fa difícil dir-vos si m'agrada més o menys que la versió original.


El DJ/productor alemany ATB estrena avui una nova versió del seu clàssic 9PM, publicat originalment l'any 1999. Your Love (9PM), compta amb la col·laboració del també DJ/productor alemany Topic i el vocalista suec A7s, que com suposo que ja sabreu tots dos són els autors del super èxit Breaking Me i Why Do You Lie To Me. Per tant, aquesta és la tercera ocasió en què podem veure a aquests dos artistes col·laborar. 


Nicky Romero, Timmo Hendriks i el vocalista estatunidenc David Shane col·laboren a Into The Light. A nivell vocal em sembla una proposta molt genèrica, però el drop si que aconsegueix tenir un so força fresc, malgrat que sí que hi podem identificar elements similars als anteriors llançaments de Nicky Romero.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada