26 de set. 2020

Novetats pop 38

Princesa Alba, Halsey, Lana del Rey, Zara Larsson i Nea presenten noves cançons aquesta setmana.









Princesa Alba ha estrenat aquesta setmana una nova versió del seu últim senzill Ya No Quieres Quererme, que ara compta amb la col·laboració del cantant argentí Louta. Aquesta nova versió no m'acaba de convèncer, ni per la col·laboració ni pels canvis que ha introduit a la producció.

 



 També estrena una nova versió per una cançó ja coneguda Zara Larsson, que col·labora amb Sabrina Carpenter al remix de Wow. La cantant sueca va estrenar originalment aquesta cançó produida per Marshmello la primavera del 2019, però en les últimes setmanes, Wow ha rebut molta atenció en apareixer a la banda sonora d'una sèrie i `per això han decidit rellançar-la. Com acostuma a passar-me amb aquesta mena de remixes, prefereixo la versió original en solitari. Però segueix sent una molt bona cançó.

Nea ha estrenat el seu primer senzill des del llançament del seu EP Some Say fa un parell de mesos. La cançó es diu Diablo i és una col·laboració amb el cantant porto-riqueny Nio Garcia, conegut per la seva participació èxits com La Jeepeta o Te boté. Diablo segueix en la línia de les cançons que ja coneixiem i fusiona un so pop orgànic amb ritmes trap. 

El cantator estatunidenc Matt Maeson ha estrenat avui el seu nou senzill Hallucinogenics, que és un duet amb Lana del Rey. Si us sóc sincer, aquest és el primer cop en què sento una cançó seva, i la veritat és que m'ha agradat bastant, té un estil bastant afí al de Lana del Rey, però alhora prou diferent com que soni fresc. A nivell musical m'ha encantat, a nivell de la lletra, alguns moments em tiren enrere.

 

Machine Gunk Kelly ha estrenat el seu nou disc Tickets To My Downfall, on deixa de banda el hip-hop per apostar per un so punk-rock. El disc conté una col·laboració amb Halsey: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada