26 de set. 2020

Remescles 38

David Guetta porta una de les cançons del moment al house, Sam Feldt remescla la proposta més recent de Clean Bandit i Aluna i Benjamin Ingrosso comparteixen remescles oficials pels seus últims senzills.

Fa alguns dies, David Guetta va compartir la remescla no oficial que ha fet de WAP de Cardi B i Megan Thee Stallion (acompanyada d'un vídeo on explicava com l'havia fet). La idea de portar aquesta cançó del trap a un so EDM m'agrada, però el resultat em sembla massa forçat. Sigui com sigui, és un bootleg que ell mateix ha dit que només vol per a utilitzar als seus sets, pel que tampoc cal exigir massa.

Sam Feldt va presentar ahir la remescla que ha fet de Tick Tock, el senzill més recent de Clean Bandit que compta amb la col·laboració de Mabel i 24kGoldn. La original no em va convèncer i aquesta remescla m'ha agradat bastant més: li dona una mica d'energia i tot i que tampoc és res gaire innovador, com a mínim Tick Tock ja no sona com altres cançons dels britànics.

Benjamin Ingrosso va presentar les remescles oficials pel seu senzill més recent Shampoo, que inclouen també una versió acústica de la cançó.


Per acabar tenim la primera remescla oficial d'Envious, el senzill més recent que Aluna ha publicat des del seu primer projecte en solitari Renaissance. L'encarregat de fer-la és el músic francès Kiddy Smile, que canvia totalment l'atmosfera de la cançó amb prou encert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada