13 de set. 2020

Novetats setmana 36

Imatge
Major Lazer amb Nicki Minaj, Tom Walker, David Guetta amb Sia i Marshmello han presentat nova música aquesta setmana.




Major Lazer finalment ha estrenat el seu esperat senzill Oh My Gawd, una col·laboració amb Nicki Minaj i Mr Eazi que sona radicalment a l'anterior senzill del trio de productors, Lay Your Head On Me. Oh My Gawd és una pista dancehall amb un so molt contundent que incorpora sons electrònics i amb una tornada irresistible. Una cançó que no deixarà ningú indiferent i que, tot i que no acaba de satisfer les meves expectatives, és sens dubte la meva novetat preferida de la setmana.



David Guetta i Sia han estrenat aquesta setmana el seu sisè senzill conjunt: Let's Love, una cançó pop-dance amb una forta influència del Synth-Pop dels anys 80 que The Weeknd ha tornat a posar de moda i pocs elements electrònics. David Guetta ha volgut tenir el seu Blinding Lights, i el resultat és força decebedor, ja que no només és una cançó poc original, sinó que tampoc té res que la faci destacar.



Tom Walker va publicar divendres una nova versió del seu actual senzill Wait For You en col·laboració amb la cantant alemanya Zoe Wees. 




Quatre mesos després de col·laborar amb Halsey a Be Kind, Marshmello estrena nou senzill. En aquesta col·laboració el DJ/productor estatunidenc col·labora amb Demi Lovato en una cançó del mateix estil que es diu OK not to Be OK. Es tracta d'una cançó dance pop amb molts pocs element electrònics, i sense res que la faci destacar (com passa amb la majoria de senzills de Marshmello).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada