31 d’ag. 2020

Novetats agost

Miley Cyrus, Katy Perry, Aluna i Calvin Harris són alguns dels artistes que han tret música aquest mes i que formen part del rànquing d'aquest mes. Com sempre, trobareu els deus senzills i alguna novetat més en aquesta llista de Spotify.




Imatge
10. Ty Dolla Sign i Nicki Minaj - Expensive

Comencem el repàs a les millors novetats de la setmana amb Expensive, el nou senzill del cantant californià Ty Dolla Sign, que compta amb la col·laboració de Nicki Minaj. És la quarta vegad aque col·laboren, però la primera vegada que ho fan sense un tercer artista involucrat en la cançó. Over Now és una pista de pop urbà prou sòlida amb un beat que la fa encara més addictiva.

Imatge9. Calvin Harris i The Weeknd - Over Now


Després de publicar mitja dotzena de produccions amb el pseudònim Love Regenerator i amb un caire més alternatiu, Calvin Harris torna al mainstream (i a signar amb el seu nom) amb aquesta col·laboració amb The Weeknd. La veritat és que la participació del músic escocès en aquesta cançó no és el que m'esperava, i sona com si fos una cançó qualsevol de The Weeknd. Això no és necessàriament una cosa negativa, ja que a mi les cançons R&B retro de The Weeknd, ja m'agraden; però no hi ha ni rastre de l'electrònica a Over Now.


Imatge8. Billie Eilish - My Future

Fa unes setmanes Billie Eilish va estrenar My Future, el seu primer senzill del 2020 i la primera cançó que presenta des que va arrassar a l'edició més recent dels premis Grammy. Es tracta d'una cançó amb dos meitats molt marcades: durant la primera part, la producció és molt minimalista i Billie pràcticament canta a capella. En canvi,a la segona ja entren la bateria i el baix i la cosa s'anima una mica més. A més a nivell vocal, la cantant es pot lluir molt més que en altres cançons seves, cosa que fa que em resulti una proposta més atractiva.

Imatge7. BUNT feat. Clarence Coffee Jr - Unbreakable

Unbreakable és una cançó que els compositors Jason Evignon i Clarence Coffee Jr (involucrants en la composició de bona part de l'últim disc de Dua Lipa, per cert) van començar amb Avicii l'any 2016, però la versió produïda pel desaparegut músic suec mai va veure la llum. Fa uns mesos, van acabar la cançó amb el duo de DeeJays alemanys BUNT i a principis de mes, Unbreakable finalment va veure la llum de manera oficial. La seva versió no és al mateix nivell que la d'Avicii, però la veritat és que la producciño no està malament i la cançó és increïble independentment de qui la produeixi.
Imatge

6. Miley Cyrus - Midnight Sky

ImatgeDesprés d'un any sense nova música, Miley Cyrus va estrenar fa unes setmanes el seu nou senzill Midnight Sky, que ha presentat aquesta matinada nit a la gala dels VMAs. Es tracta d'una cançó pop-rock amb un so retro que segueix en la línia del material que ens va presentar l'any passat amb l'EP She is Coming i el senzill Slide Away. De moment no sabem si Midnight Sky anirà lligada al proper treball discogràfic de l'ex-estrella Disney o si és únicament un llançament independent.

5. Aluna - Envious

Fa tres dies, Aluna Francis va estrenar el seu primer treball discogràfic en solitari: Renaissance. Una setmana abans de la publicació del disc, la cantant britànica va avançar un últim senzill del projecte: Envious, una proposta que combina R&B i música dance amb molt d'encert. Em sembla la millor cançó del disc, i sincerament una de les poques que m'han agradat. Però d'això ja en parlarem d'aquí a uns dies quan publiqui la ressenya de Renaissance.


Imatge
4. Jonas Aden - Late At Night

Late At Night és la nova proposta del productor i DJ noruec Jonas Aden, un artista que ja vam tenir al rànquing del més passat amb la seva anterior referència My Love is Gone i que és un dels artistes més interessants que aquest any s'estan donant a coneixer al panorama EDM. En aquesta ocació Jonas Aden deixa de banda l'electro house, per apostar per un so més suau. La producció està bé, però la vocal és encara millor.


2012 - Single by Bausa, Juju | Spotify3. Bausa i Juju - 2012

Aquests dos rapers alemanys col·laboren en aquesta cançó de trap que parla sobre la seva passió per la seva música i com els ha canviat la vida. La tornada és irresistible, la lletra està prou bé i la producció la trobo molt encertada, pel que mereixen una de les posicions més altes del rànquing. Tot i que de vegades em fa vergonya parlar de cançons que no estiguin en anglès o castellà, trobo que sempre val la pena estar obert a artistes que utilitzin altres idiomes.


Imatge
2. Ava Max - Who's Laughing Now

Aquest per fi ha estat el mes en què Ava Max ha donat tots els detalls del seu àlbum debut: es dirà Heaven & Hell i sortirà el proper 18 de Setembre. La cantant de Sweet But Psycho i Torn ha acompanyat l'anunci oficial del seu disc amb la publicació d'un nou senzill, anomenat Who's Laughing Now i que em sembla una de les seves millors cançons. Com és habitual en la seva música, es tracta d'una cançó pop molt sòlida amb una tornada irresistible, que en aquesta ocació combina amb una instrumentació amb influències reggae.
Katy Perry's 'Smile' Album Art Is Ripe for Clown Memes
1. Katy Perry - What Makes A Woman

La meva novetat preferida del mes d'Agost és What Makes A Woman, una de les cançons que forma part del nou àlbum de Katy Perry, que es diu Smile i es troba disponible des de fa tres dies. Es tracta d'una cançó de pop acústic que no sona com cap altra de les seves cançons  i que em sembla una de les millors de la seva carrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada