31 d’ag. 2020

Crítica: Club Future Nostalgia

Imatge
Un altre dels llançaments de divendres passat va ser Club Future Nostalgia, un disc amb remescles de les cançons de l'últim àlbum de Dua Lipa i alguna sorpresa. La cantant de Don't Start Now ha col·laborat amb la DJ estatunidenca The Blessed Madonna en aquest projecte, que està estructurat com un programa de ràdio i mesclat com un DJ set.
La veritat és que la idea em sembla molt bona: una col·lecció de remescles mesclades en aquest format, però el resultat no m'ha acabat d'agrada. La majoria de remescles em semblen bastant fluixes, més si tenim en compte que la producció de les versions originals ja és molt bona. I la veritat és que fins i tot bastantes de les remescles es fan dificils d'escoltar. El mix, que també està disponible al canal de YouTube oficial de Dua Lipa acompanyat d'un seguit d'animacions, inclou remescles per dos cançons noves: Love is Religion i That Kind Of Woman. De moment, no tenim cap informació de si les versions originals d'aquestes dos cançons es publicaran en un futur. També inclou una nova versió de Kiss and Make Up, la col·laboració de Dua Lipa i Blackpink que va apareixer a la reedició del seu àlbum debut.



Sens dubte les dos remescles més destacades són les de Levitating i Physical, ja que contenen la col·laboració de nous vocalistes. La remescla de Levitating, que Dua Lipa va avançar fa un parell de setmanes, l'ha fet la pròpia Blessed Madonna i compta amb la participació de Missy Elliott i Madonna, dos artistes que Dua Lipa ha citat com a inspiracions. L'altra és la remescla que Mark Ronson ha fet de Physical, que compta amb la veu de de Gwen Stefani, i que està bé, però no supera la genial producció de la versió original.


Tot i que ja us dic que el resultat no m'acaba de convèncer, m'encantaria veure a més artistes pop fent una cosa així (però amb remescles millors). Sota el meu punt de vista, les pistes que més val la pena escoltar són les remescles de Kiss And Make Up, Physical i sobretot la de Love is Religion, que com ja hem dit és una cançó inèdita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada