30 d’ag. 2020

Novetats dance

ImatgeCalvin Harris, Oliver Heldens, Jonas Aden i Topic protagonitzen les novetats dance del cap de setmana.

Després de publicar mitja dotzena de referències amb el pseudònim Love Regenerator i amb un caire més alternatiu, Calvin Harris torna a llançar música amb el seu nom i al mainstream amb Over Now. Divendres, el productor/DJ escocès va estrenar aquesta col·laboració amb The Weeknd, que  la veritat és que sona com si fos una cançó del músic canadenc. Es tracta d'una pista R&B midtempo molt inspirada en la música dels anys 80 i sense cap rastre de la música electrònica. No és la primera vegada en què Calvin Harris s'allunya del EDM, però tampoc és el que m'esperava i he de dir que no em sembla una cançó gens memorable.



 

Un altre dels artistes que va estrenar nou senzill divendres és Oliver Heldens. L'autor de Gecko col·labora amb el vocalista londinenc Kiko Bun a Break This Habut, una pista house suau i correcta, però que tampoc em sembla res de l'altre món.




Després d'arrassar arreu del món amb Breaking Me, és normal que Topic vulgui tornar a col·laborar amb el vocalista suec A7S en el seu nou senzill Why Do You Lie To Me, que també compta amb la participació del raper estatunidenc Lil Baby. És una pista dance suau que segueix en la línia del seu gran èxit, però que m'ha agradat més.



I acabem amb la meva novetat preferida de la setmana: Late At Night, la nova proposta del productor i DJ noruec Jonas Aden. En aquesta ocació l'autor de Tell Me A Lie deixa de banda l'electro house, per apostar per un so més suau. La producció està bé, però la vocal és encara millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada