2 d’ag. 2020

Crítica: Cup of Beats

Lost Frequencies Tracklists Overview
Lost Frequencies presentava divendres Cup Of Beats, un EP que podriem considerar el seu tercer treball discogràfic després dels albums Less Is More (2016) i Alive and Feeling Fine (2019). Cup of Beats inclou un total de sis cançons, entrre les quals hi ha els dos senzills més recents del productor/DJ belga: Love To Go i One More Night.
La primera pista del disc és precisament One More Night, la col·laboració amb el cantant de country Easton Corbin que l'autor d'Are You With Me ja va avançar la setmana passada. No està malament (he de reconeixer que ara m'ha agradat més), però possiblement sigui la cançó més fluixa de les sis. A continuació tenim la primera cançó inèdita: You, una cançó amb una producció bastant original i plena de petits detalls. La següent pista és Don't Leave Me, que compta amb la coproducció del DJ francès Mathieu Koss. Sens dubte, la meva cançó preferida de Cup Of Beats, amb una vocal correcta, una producció amb una mica més d'energia però encara amb detalls que la fan interessant i un drop protagonitzat per una melodia de guitarra molt addictiva. 




La quarta cançó del projecte és Love To Go, un senzill que Lost Frequencies va presentar el passat mes d'Abril, on torna a col·laborar amb el duo de productors/DeeJays neerlandesos Zonderling i el vocalista britànic Kelvin Jones. Em va agradar força aleshores i encara m'agrada ara, de fet em sembla un dels millors llançaments dance de la primera meitat del 2020. A Sick Of The Silence Lost Frequencies deixa enrere el so orgànic que el caracteritza per apostar per uns sintetitzadors que creen una atmosfera obscura.  Per acabar tenim Electrified, que compta amb la veu del cantant britànic Kye Sones. És una cançó que comença amb un so tranquil, però va creixent (i es va tornant més interessant) a mesura que avança la cançó, pel que té una estructura que resulta sorprenent que pot agradar o no.

Cup Of Beats és una col·leció de sis cançons sòlides, tot i que amb resultats molt desiguals sota el meu punt de vista. Si us agrada l'estil de música electrònica amb un so suau, orgànic i un tempo no gaire accelerat, sens dubte gaudireu del nou projecte de Lost Frequencies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada