21 d’ag. 2020

Nicky Romero publica una nova versió de Toulouse

Nicky Romero es positivo en COVID-19 | ZONA69A finals de 2011, Nicky Romero publicava Toulouse, la pista amb què es donaria a convertir-se i que li serviria per convertir-se en un dels productors d'EDM a tenir en compte. Avui el neerlandès publica una versió renovada de Toulouse, que a dia d'avui encara és el seu senzill més representatiu.
En primer lloc, he de dir que és un llançament que em va sobtar força quan el va anunciar: si bé és cert que és habitual que les pistes més icòniques de la música electrònica vagin rebent versions actualitzades al llarg dels anys (i és indiscutible que Toulouse és n'és una), normalment no és l'autor de la original qui s'encarrega d'aquesta nova versió i tampoc arriba tan poc temps després de la original. A més, trobo que és una llàstima que no s'hagin esperat al 2021, ja que així hauria estat el desè aniversari del llançament de la original. 



Bàsicament, la nova versió de Toulouse manté la melodia i substitueix el simple però efectiu drop de la versió original per un drop més arriscat, però que no resulta tan efectiu. Potser és simplement que estem acostumats a la versió original i qualsevol canvi ens despertarà un cert rebuig, però la veritat és que em quedo amb el clàssic. He llegit diverses crítiques bastant contundents a la nova versió de Toulouse, però la veritat és que tampoc em sembla que n'hi hagi per tant: Nicky Romero ha volgut picar l'ullet al punt àlgid de la seva carrera i remesclar el seu senzill més representatiu. I a qui no els hagi agradat, sempre els quedarà la versió original de Toulouse, que no desapareix pel fet que surti la nova versió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada