3 de jul. 2019

Rosalia estrena nova música

Imatge
Rosalia ens ha sorprés amb nova música. Ja que és difícil definir quin tipus de llançaments: tècnicament seria un EP de dos cançons anomenat Fucking Money Man (que no és el títol de cap de les dos cançons), però tot i ser dos pistes separades a Spotify, la duració de totes dues combinada ni tan sols arriba a cinc minuts. I les dos tenen el mateix videoclip. Així que no sé que dir-vos. Però el cas és que per primera vegada hem pogut sentir l'autora de Malamente cantar en català a Milionària. 


A banda de que m'ha fet moltíssima il·lusió sentir a la Rosalia (avui amb s sonora) cantar en català, trobo que és el millor que ha llançat aquest any. És una cançó pop molt sòlides amb influències de la rumba. És cert que no compta ni amb la fantàstica producció, ni amb l'harmonia elaborada, ni amb una lletra tan ben construida com les cançons d'El Mal Querer; però és una cançó molt sòlida que espero ballar moltes vegades tot l'estiu.



Dios Nos Salve del dinero és una cançó trap de menys de dos minuts, que musicalment no em diu res (i de fet, recorda molt a De Aquí No Sales) tot i que sí que és cert que té una producció més elaborada. Però d'altra banda és completament necessària per acabar de deixar clar el missatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada