20 de jul. 2019

Novetats setmana 30

Resultat d'imatges de billboard logan henderson
Logan Henderson, Alesso, Major Lazer i Bad Gyal, entre d'altres, han estrenat nova música.

Divendres passat (tot i que se'm va passar de comentar-lo), Logan Henderson va estrenar una nova cançó: Disappear. Una cançó de pop obscur que no està malament, i certament millor que el seu anterior senzill End Of The World; però que ja no sorpren ja que és bàsicament repetir la fórmula de Pull Me Deep o Bite My Tongue. Deixant de banda si resultava una mica previsible, no trobo que sigui una mala cançó en absolut.



Bad Gyal ha estrenat el segon senzill de la seva nova etapa amb Interscope, just a temps per estrenar aquesta nit l'espectacle de la seva propera gira al Sònar. Després de presentar Santa Maria fa un parell de setmanes, la cantant del maresme ens presenta Hookah, una proposta molt més interessant. I ja no només perquè és una cançó nova i no una cançó que d'una manera o altra fa mesos que hem sentit: Santa Maria tenia una producció molt plana sota el meu punt de vista, i, en canvi, Hookah és una cançó d'aquelles que et fa venir ganes de moure't. I com que al que aspiren les cançons d'aquest estil és a això i no a tenir una lletra que ens faci reflexionar sobre la vida, la meva valoració de la cançó és bona.



Anuel AA, Daddy Yankee, Ozuna, Karol G i J Balvin s'uneixen per presentar China. La col·laboració d'aquestes cinc estrelles va bastant en la línia del que un es podria esperar, amb la excepció, potser, de tenir una producció molt més important del què m'esperava. Això sí, sota el seu punt de vista a aquest perfil de cançó no li encaixa tenir una duració de 5 minuts. Molts ja la qualifiquen com una candidata a ser  una de les cançons de l'estiu, veurem com li va. Però de moment, el videoclip ja acumula 16 milions de reproduccions en un dia.



De la mateixa manera que ja va fer-ho amb Time, Alesso ha compartit una remescla del seu propi actual senzill: Sad Song. Sota el meu punt de vista el resultat és millor que el de la versió original, però no m'acaba de convèncer i resulta bastant previsible.



Major Lazer ha remesclar la última cançó que Tove Lo ha presentat: Now You're Gone. Trobo que és una remescla fet amb bastant bon gust, que aconsegueix portar la cançó de l'artista sueca a un estil molt diferent del de la original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada