17 de jul. 2019

Novetats dance setmana 29

ImatgeBurak Yeter, Madeon, David Guetta amb Martin Solveig, i Jax Jones han estrenat nous senzills en els últims dies.


Burak Yeter va llançar Friday Night. Es tracta d'una cançó d'electrònica downtempo, amb un so molt original i delicat en el drop (tot i que les estrofes són genèriques, és cert, això és una cosa que per mi no espatlla la valoració total de la cançó). La meva valoriació del nou senzill de l'autor de Tuesday és, sense cap mena de dubte, totalment positiva.


Un mes i mig després d'encetar una nova etapa de la seva carrera amb All My Friends, Madeon va presentar Dream Dream Dream. No està malament, però no és l'estil dins la música electrònica que més atractiu em resulta. Per mi, és una pista massa plana.



Jax Jones i Bebe Rexha col·laboren a Harder. No és una sorpresa veure a la cantant estatunidenca col·laborar amb un DJ, ja que ja ha cedit la veu a cançons de David Guetta (en diverses ocasions, a més) i Martin Garrix. Ha resultat una novetat molt sorprenent per mi, ja que sona totalment diferent del que t'esperaries tenint en compte els altres llançaments de Jax Jones, apostant per un so molt més orgànic i suau que en altres propostes del productor britànic i cedint el protagonise a una línia de baix.



Per acabar, tenim la col·laboració de David Guetta i Martin Solveig. Encara que sembli mentida, aquests dos veterans DeeJays francesos no havien fer mai res junts fins ara. He de dir que Thing For You m'ha deixat bastant indiferent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada