26 de jul. 2019

Remixes setmana 31

Resultat d'imatges de robin schulz billboard
Avu s'han estrenat noves remescles de The Magician, Joe Stone i Syn Cole; les remescles del nou senzill de Katy Perry i la versió acústica de la col·laboració de Rita Ora i Tiësto.


La primera novetat que voldria comentar no és una remescla en el sentit estricte de la paraula, ja que és l'edit que The Magician ha fet ak senzill Lights Go Down d'Aevion; la versió original del qual encara no es troba disponible. Sigui com sigui, una pista d'electrònica molt sòlida, amb dos drops diferents (cosa que la fa encara millor).



 Joe Stone remescla l'actual senzill de Robin Schulz: All This Love (i si sóc sincer, no me'n recordava de la cançó). És una remescla correcta, que compleix a la perfecció la seva intenció i que dona una mica més de força a la cançó, però que resulta bastant previsible.
   
Katy Perry ha estrenat les tres remescles oficials del seu actual senzill Never Really Over, fetes per R3hab, Wow&Flutter i Syn Cole. La de R3hab és una remescla que està bé, seria la perfecta per fer servir si fos la única que tenim, però no és el cas. Wow & Flutter aposten per un so més fidel a l'original i que no esperava trobar-me però que se'm fa una mica pla. I per acabar, tenim la de Syn Cole, que ja sabeu que és un dels meus productors preferits per tant no us sorprendrà si us dic que és la meva preferida. Suprimeix la segona tornada de la cançó, cosa que pot tirar enrere a molta gent; però per mi és millor que la original.




Per acabar, una altra novetat que tampoc seria una remescla en el concepte més estret de la paraula: Rita Ora ha presentat la versió acústica de Ritual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada