27 de jul. 2019

Novetats setmana 30

ImatgeMr Belt & Wezol, David Guetta, The Chainsmokers i Taylor Swift han presentat nous senzills aquesta setmana.

Comencem parlant del nou senzill de Mr Belt & Wezol, Do It For Love, una pista Future House bastant diferent de com acostuma a sonar aquest gènere al apostar per sons més aguts. L'apartat vocal està bé, però la cançó en conjunt em deixa bastant indiferent.



David Guetta, Morten i Aloe Blacc per fi van publicar ahir oficialment la seva col·laboració Never Be Alone, que el DJ francès va estrenar durant la seva actuació a l'Ultra Music Festival de Miami el passat mes de març i que des d'aleshores s'ha convertit en un imprescindible dels seus sets. Es tracta d'una pista d'electrònica potent, difícil d'etiquetar en cap subgènere. És la tercera original que David Guetta presenta aquest mes i, sincerament, la única que m'ha agradat: trobo que l'apartat vocal està molt bé i el drop també m'agrada. La única cosa que no em convenç és la transició al segon drop, que se'm fa llarga. Clarament la millor novetat de la setmana.



The Archer és el tercer avançament que Taylor Swift ha donat del seu proper disc Lover, que surt el mes que ve. És una cançó molt diferent de Me i You Need to Calm Down, a part de per ser tolerable, perquè és una cançó més tranquila i amb una lletra més ben construida. Per tant més en la línia de l'estil que havia estat fent l'autora de Blank Space fins ara. El problema que trobo amb aquesta cançó és que la producció és molt noòtona.



The Chainsmokers segueixen estrenant les cançons que formaran part del seu tercer disc World War Joy una per una. La cinquena, que ha arribat aquesta setmana es diu Takeaway i compta amb la coproducció d'Illenium i la veu de Lennon Stella. Una cançó correcta, però que tampoc aporta res nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada