7 de jul. 2019

Novetats EDM setmana 28

ImatgeAquesta setmana tenim una nova original de David Guetta i les primeres remescles oficials als actuals senzills de Kygo, Camila cabello i Zara Larsson.


David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrobros, Natti Natasha i Daddy Yankee col·labren a Instagram, una cançó que tenia totes les probabilitats de ser una pista mediocre i insulsa quan la van anunciar... i encara ha resultat pitjor del que semblava. La principal novetat és que, per primera vegada, podem sentir a la intèrpret de Sin Pijama cantar en anglès. Pel que fa ala resta, és la típica cançó dels Afrobros que preten fusionar la música urbana llatinoamericana amb l'EDM, com X de Nicky Jam (un so bastant original i característic d'ells, tot s'ha de dir, tot i ue a mi no m'agradi). Però això em fa questionar si David Guetta, Dimitri Vegas i Like Mike han fet alguna cosa més que signar la cançó. Ja sabem que això és l'especialitat dels germans belgues, però sembla que Guetta no deixa de sorprendren's últimament. Llàstima que sigui negativament la majoria de vegades.


Mabel ha estrenat les remescles oficials del seu actual senzill Mad Love, una de les quals és la que ha fet Syn Cole. El productor/DJ d'Estònia es manté bastant fidel a la original i opta per un tipus de drop que s'allunya del que seria previsible per ell.



All The Time, el brillant últim senzill de Zara Larsson, ha rebut la seva primera remescla oficial, feta ni més ni menys que per Don Diablo. És una remescla correcta, aconsegueix perfectament la seva intenció; però segueixo pensant que All The Time funciona molt millor com a cançó pop.



També rep la seva primera remescla oficial un altre dels meus senzills pop preferits del mes passat: Find U Again de Mark Ronson i Camila Cabello. MK porta la col·laboració del productor britànic i la cantant d'origen cubà a un so house minimalista que no em resulta gens atractiu.



Frank Walker remescla Not OK, una de les últimes propostes de Kygo. Trobo que no aporta res interessant a la cançó: si bé és cert que aporta una mica més d'energia a la cançó, això no és prou per compensar el canvi a un drop tan genèric sota el meu punt de vista.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada