5 de jul. 2019

Novetats pop setmana 28

ImatgeLes novetats pop de la setmana ens les porten Ed Sheeran, Bad Gyal, Rosalia i Felix Sandman.

Només falta una setmana per que Ed Sheeran llanci el seu disc de col·laboracions, i l'anglès n'ha avançat dos pistes més. La primera d'elles és la esperada col·laboració amb Bruno Mars i Chris Stapleton, anomenada Blow. Es tracta d'una cançó rock que no m'acaba d'agradar.



L'altra és la balada Best Part Of Me, que compta amb la col·laboració de YEBBA. És una cançó bastant previsible en general, i sobretot venint d'Ed Sheeran (ja que de cançons lentes, només amb la guitarra i amb aquest tipus de lletra, en té unes quantes); però m'ha agradat. Molt més que qualsevol dels altres quatre avançament del disc de col·laboracions.



Aquesta setmana per fi ha vist la llum Santa Maria, el primer senzill de Bad Gyal sota la dsicogràfica Interscope i en col·laboració amb el cantant jamaicà Busy Signal (conegut per posar la veu al Watch Out For This de Major Lazer). Sincerament, es nota que ha comptat amb més pressupost ja que sona molt millor que qualsevol de les seves anteriors cançons, a nivell tècnic com a mínim. Ara bé: va estrenar la cançó quan va fer de DJ convidada a la sala barcelonesa Razzmatazz fa quatre mesos i des d'aleshores porta cantant-la als seus concerts. I no hi ha cap novetat respecte a la versió en directe.



Felix Sandman segueix estrenant nova música: Middle Of Nowhere és la tercera nova cançó que estrena aquest 2019, una xifra sorprenentment alta si tenim en compte que aquest artista suec va llançar el seu àlbum debut fa menys d'un any.



I tot i que ja vaig dedicar-li la entrada que es mereix, acabo tornant a enllaçar el videoclip del nou senzill de Rosalia Milionària, la primera cançó que llança en català. Si encara no l'heu sentit, no us la podeu perdre. I si ja la heu sentit segur que ja us està bé tornar-la a sentir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada