31 de jul. 2019

Lana del Rey dona tots els detalls de Norman Fucking Rockwell

Imatge
Pràcticament ha passat un any des que Lana del Rey va anunciar el seu cinquè treball discogràfic Norman Fucking Rockwell i n'estrenava el seu primer senzill Mariners Apartment Complex. Des d'aleshores, l'estat del disc ha estat tot un misteri: l'autora de Summertime Sadness insisteix des de l'hivern que el disc està acabat, però per alguna raó, passaven els mesos i seguiem sense tenir una data de llançament concreta. La espera és a punt d'acabar ja que, avui Lana del Rey ha anunciat que el seu proper disc es publicarà el dia 30 d'Agost. Contindrà quatre cançons que ja s'han estrenat oficialment: Mariners Apartment Complex, Venice Bitch, Hope i Doin' Time; i es podrà reservar a partir de demà.
El disc porta el nom de l'artista plàstic estatunidenc del segle XX Norman Rockwell, que ha resultat ser una icona de la cultura pop de consum de meitat del segle passat als Estats Units, una estètica en què Lana del Rey s'ha incorporat en moltes ocasions. La portada (a banda de ser un collage en què podem veure l'autora de Born To Die abraçada a una imatge de Rockwell) segueix amb la estètica pop de l'artista.

El disc contindrà un total de 14 pistes, tal com es pot observar a la caràtula posterior del disc, que LDR també ha compartit avui a les seves xarxes socials. No us mentiré: tot i que havia perdut bastant la expectació del disc i havia adoptat una actitud de quan arribi, arribarà ; ara em moro de ganes de sentir aquest nou projecte. Encara ens haurem d'esperar un mes per fer-ho.

 Imatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada