30 de juny 2019

Discos Q3

Per increïble que pugui semblar, ja hem arribat a la meitat del 2019. Durant els sis primers mesos de l'any hem rebut discos molt interessants, de la mà d'artistes com Avicii, Inna o Tom Walker. Però la segona meitat de l'any també arribarà carregada de nous treballs discogràfics. Al llarg de l'estiu podrem escoltar, com a mínim, aquests 4 discos que ja tenen data de llançament confirmada.

Ed Sheeran - No. 6 Collaborations Project.png


Ed Sheeran - No.6 Collaborations project - 12 de Juliol

Ed Sheeran ha treballat amb un gran nombre d'artistes de renom pel seu proper disc, que com indica el seu nom, consistirà només en col·laboracions d'artistes com Justin Bieber, Bruno Mars, Skrillex, Camila Cabello o Cardi B. El músic anglès ja va llançar un projecte de característiques semblants l'any 2011 però, és clar, treballant amb col·laboradors menys coneguts



Iggy Azalea - In My Defense.pngIggy Azalea - In My Defense - 19 de Juliol

Iggy Azalea llançarà en unes setmanes el seu primer àlbum com a artista independent. La rapera australiana ha llançat dos senzills del disc: Sally Walker i Started, així com una cançó amb la reserva del disc anomenada Just Wanna.




Colour photograph of MabelMabel - High Expectations - 2 d'Agost

 Aquesta cantant britànica que s'ha donat a conèixer arreu del món en els últims mesos amb Don't Call Me Up treurà el seu primer àlbum d'estudi en poc més d'un mes. A banda dels dos senzills oficials amb què està promocionant el disc (Don't Call Me Up i Mad Love), Higher Expectations contindrà diverses cançons que ja havien aparegut a la seva mixtape o per ser col·laboracions amb altres artistes. Però amb un total de 20 cançons en la seva edició més completa, encara hi ha espai per a molt de material nou. Crec que pot ser un disc pop més que bo, i un dels debuts més interessants de l'any.



Taylor Swift - Lover.pngTaylor Swift - Lover - 23 d'Agost

Taylor Swift ja ha avançat dos cançons del seu setè treball discogràfic, Me i You Need To Calm Down, que ja anticipen un disc amb un so molt més lluminós que Reputation. Si voleu la meva opinió, cap dels dos senzills m'han acabat d'agradar pel que tampoc estic gaire emocionat pel disc. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada