28 de juny 2019

Novetats setmana 27

Kygo, Ed Sheeran, Afrojack, Conor Maynard, Iggy Azalea i Meghan Trainor han estrenat nova música avui,



Els llançaments pòstums de qualsevol artista sempre porten polèmica, i quan es va saber que el proper senzill de Kygo comptaria amb la veu de Whitney Houston, no va ser-ne una excepció. Però la cosa no és tan greu, ja que el músic noruec simplement ha pres la veu d'una cançó que va sortir a la venda l'any 1990 dins algunes edicions de l'àlbum I'm Your Baby Tonight. De fet aquesta no és una cançó original de Whitney Houston, ja que és una versió que la intèrpret d'I Wanna Dance With Somebody va fer de la cançó del mateix nom de Steve Winwood. Vista aquesta situació, em sorpren que promocionin el senzill com una col·laboració entre tots dos artistes, ja que no és un d'aquells casos en què s'utilitza material que un artista mort no havia volgut publicar en vida, que sí que és el que va fer Drake amb Don't Matter To Me, que pren la veu d'una demo de Michael Jackson. Sigui com sigui, aquesta nova versió de Higher Love és bastant previsible si tenim en compte altres remescles de l'autor de Firestone. Però com sempre, Kygo presenta ua proposta de qualitat innegable. Però jo li diré Whitney Houston - Hihger Love (Kygo remix), que és el que és.



Meghan Trainor ha estrenat Hurt Me, una cançó per la banda sonora de la pel·lícula Songland. La majoria de vegades que sento alguna cançó que l'autora de No ha fet per una pel·lícula, trobo que és una cançó que va descartar del seu disc per no se prou bona. I Hurt me no n'és una excepció.



Ed Sheeran ha donat un tercer avançament del seu proper disc, anomenat No.6 Collaborations Project. Es tracta de Beautiful People, i en aquesta ocasió, el col·laborador és el cantant de R&B estatunidenc Khalid. És una cançó molt semblant a I Don't Care, però encara més bàsica i poc interessant. Per cert, parts del videoclip han estat filmades a Catalunya: concretament a l'Aeroport d'Alguaire i a Barcelona.



Connor Maynard també té una cançó nova, anomenada Hate How Much I Love You. Tenint en compte que és una cançó pop molt estàndard, trobo que està prou bé. Bastant millor que la proposta de Sheeran.


Iggy Azalea llançarà el seu proper disc el dia 19 de Juliol, i avui n'ha donat un tercer avançament, anomenat Just Wanna. No em convenç.



Per acabar tenim la col·laboració a tres bandes entre Yves V, Afrojack i Icona Pop, anomenada We Got That Cool. Pren el sample de l'icònic piano de Gypsy Woman de Crystal Waters, però té un apartat vocal totalment diferent. I molt bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada