1 de juny 2019

Novetats dance setmana 23

ImatgeLes novetats d'aquesta setmana en el món de la música dance les protagonitzen Tiësto amb Jonas Blue i Rita Ora, Syn Cole i l'esperat retorn de Madeon.


Tiësto, Rita Ora i Jonas Blue han estrenat la seva col·laboració Ritual. Una cançó electropop que està bé, que sona bastant com la música a que Blue ens té acostumats. M'hauria agradat que se li donés més pes a la línia de sintetitzador que apareix al drop, ja que passa molt desapercebuda. A veure si això és el que algu fa en remesclar-la.



Syn Cole també té nova proposta, que per primera vegada la distribueix STMPD Records, el segell discogràfic de Martin Garrix. Áposta per un so una mica més potent (encara dins el Progressive) i un aparatat vocal més cuidat del que tenen la majoria de les seves cançons.


Després de 4 anys sense estrenar música nova, Madeon va estrenar ahir All My Friends, una cançó composada, produida i cantada pel músic francès. És una molt bona proposta d'electrònica suau, que es deixa escoltar molt fàcilment però a més té un munt de detalls en la producció.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada