17 de juny 2019

Robin Schulz celebra l'aniversari de Prayer in C

Lilly Wood and the Prick and Robin Schulz - Prayer in C.pngAquest mes de Juny es compleixen cinc anys del llançament d'una de les pistes més icòniques de la música dance: la remescla que Robin Schulz va fer del Prayer in C, que el duo francès Lilly Wood and The Prick van incloure al seu disc Invincible Friends en la seva versió original. La versió original va ser un número 1 a tota Europa l'estiu del 2014, situant-se a la primera posició de les llistes de 20 mercats al nostre continent, entre els quals Alemanya, França, Suècia, Espanya, el Regne Unit, Itàlia i els Països Baixos; així com el número 1 també d'altres mercats fora d'Europa com Mèxic o Israel. Schulz celebra aquest aniversari amb un EP que n'inclou dos noves versions.
En primer lloc tenim la remescla que va popularitzar la cançó i que la va convertit en tot un èxit, com ja hem comentat. Trobo que ha resistit molt bé el pas del temps i segueix sent una de les meves cançons preferides, en general. Crec que és una gran pista en tots els aspectes: la lletra, la vocal, el la instrumentació presa de la versió original, la percussió i els sintetitzadors que afegeix la remescla,...




La primera de les remescles anomenada "5th Anniversary remix" porta Prayer in C a un so actual, reduint els BPMs de la original i afegint-hi la percussió del reggaeton. És clar, el resultat és bo, però sort que Prayer in C és el 2014 i no del 2019.



D'altra banda tenim una altra remescla, el "VIP remix", on Schulz enfoca Prayer in C amb molta més contundència i energia a la original amb molt bon resultat, la transició és molt més fluida del que podria haver estat. Però la veritat és que crec que Prayer in C és una cançó practicament perfecta i que és molt difícil de millorar amb una remescla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada