14 de juny 2019

Remescles setmana 25

ImatgeAquesta setmana, hem rebut moltes més remescles interessants que novetats, amb les primeres remescles oficials pels últims senzills d'Avicii, Oliver Heldens i David Guetta.
Comencem comentant la primera remescla oficial de Summer Lover, l'actual senzill d'Oliver Heldens i una de les meves cançons preferides d'entre totes les que han estat publicades al llarg dels primers mesos del 2019. L'encarregat de la remescla ha estat CID, qui afegeix un drop potent i obscur que està bé, però que converteix una pista molt interessant i original en una de genèrica. A més, suposo que ha introduit algun canvi en l'harmonia perquè en alguns moments puntuals (just al final de la tornada) la vocal em queda fora de lloc.



David Guetta ha estrena avui les tres remescles oficials pel seu actual senzill Stay (Don't Go Away), que compta amb la veu de Raye. David Guetta ha fet remescles dels seus propis senzills en nombroses ocasions, i ha tornat a fer-ho en aquesta ocasió. Acompanyat de R3hab, canvien totalment la producció de la cançó i la transformen totalment: passa de ser d'una pista suau perfecta per la ràdio a tenir un so molt orientat als festivals. Són tan diferents les dos versions que no puc escollir quina m'agrada més. El punt fort de la remescla, sota el meu punt de vista, és la nova producció a la tornada. El drop està bé, però no sorpren molt.

 
La segona remescla és la que ha fet Nicky Romero, que ja ha remesclat molts altres dels senzills del francès, des de Where Them Girls At fins a l'anterior senzill de Guetta Better When I'm Gone. La idea de la remescla és una mica la mateixa que la de l'anterior: convertir Stay en una proposta molt potent i enèrgica. Està bé, però no destaca tant com acostument a fer-ho les produccions de Romero.


I el mateix objectiu té la última de les tres remescles, la de DJs from Mars, i crec que és la que ho fa amb més encert. Reconen que mirant els noms, no ho hauria dit mai.

 
Practicament des que es va estrenar la versió original, molts fans d'Avicii esperaven ansiosos la remescla que Tiësto havia fet de Tough Love. Jo, en canvi no tinc res de bo que dir-no. La original és una cançó amb un so únic i arriscat, i això és el que la fa únic. En poques paraules, el que fa aquesta remescla és convertir-la en la pista EDM mediocre i genèrica, posant-hi tant poca imaginació, que la melodia del drop és la de la tornada.  És clar que encara tenim l'apartat vocal, que és increïble, però això també ho tenim a la versió original.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada