16 de juny 2019

Novetats setmana 25

ImatgeAquesta setmana Taylor Swift, Matoma i Kygo, entre altres, han presentat noves cançons.


Meghan Trainor col·labora amb Kaskade a With You, una cançó bastant decepcionant ja que tenia unes expectatives bastant altes per la primera col·laboració EDM d'aquesta artista estatunidenca i ha quedat una cançó bastant avorrida. He de dir que m'agrada l'ús del vocoder.



Taylor Swift presenta el segon senzill del seu disc Lover, que arribarà el 23 d'Agost. Una altra cançó pop bàsica sense gaire interès.


DJ Snake torna acompanyat de J Balvin i Tyga a Loco Contigo. De la mateixa manera que passava amb Taki Taki, l'anterior èxit d'aquest productor francès, compta amb una producció interessant, però amb la col·laboració d'uns rapers que no li fan justícia. No tinc cap problema amb les estrofes de J Balvin, però la tornada és, simplement, terrible.




Sens dubte, la millor novetat de la setmana és Kem Kan Eg Ringe, el primer senzill de Kygo en noruec. Kygo s'allunya totalment del seu so habitual per apostar per una combinació molt interessant entre hip-hop suau i música electrònica, fent servir la veu de sintetitzador amb molt bon gust.



Alesso també presenta nova cançó anomenada Sad Song. No està malament, però m'esperava una cosa una mica més potent després del seu EP Progresso.



Matoma col·labora amb MNEK i Kiana Ledé a Bruised Not Broket, una proposta dancepop amb elements Deep House que m'ha sorprés positivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada