9 de jul. 2017

Repas de llistes 9/7: Katy Perry, Rihanna, Bruno Mars

Resultat d'imatges de wild thoughts billboardAnem a repassar com els hi està anant als actuals senzills de Katy Perry, Calvin Harris, Bruno Mars i Rihanna (En realitat el single és de DJ Khaled, però si no fos perquè hi col·labora ella ni m'hauria molestat en sentir la cançó una sola vegada.)


Resultat d'imatges de wild thoughts billboardComencem parlant del videoclip de Wild Thoughts, el nou senzill de DJ Khaled, que és el tercer que extreu del seu nou disc Grateful i compta amb les veus de Rihanna i Bryson Tiller. Aquesta setmana ha superat els 100 milions de reproduccions a YouTube, i actualment n'acumula un total de 114. A Spotify ha estat reproduida més de 95 milions de vegades. Com podeu veure, aquesta cançó va camí de convertir-se en una de les cançons de l'estiu, sí és que no n'és una ja a hores d'ara. 
A la llista mundial de mediatraffic la podem trobar al número 2, per darrera de Despacito, encara que amb menys de la meitat d'unitats; mateixa posició que ocupa aquesta setmana a la llista britànica (On ja ha rebut la certificació de plata). A Austràlia baixa del número 2 al 3; que era la posició més alta en que ha arribat en les tres setmanes que porta en llista. A la mateixa posició la trobem a la llista dels Estats Units, encara que en aquest cas pujant una posició en lloc de baixant-la. A la llista Alemanya la tenim al número 4.

Passem ara a parlar de Katy Perry, primer de cançons del seu disc i després de la seva col·laboració pel disc de Calvin Harris. El seu actual senzill de Witness Swish Swish, ha arribat al número 1 de la llista de Billboard Dance Club Songs (Sí aquella, que ningú entén i que sembla massa aleatòria com per ser real). És el 18è número 1 de Katy Perry en aquesta llista, sent la cinquena dona que més en té.
Feels, ja vaig dir-vos que aquesta setmana entrava al top 10 de la llista britànica amb una bona pujada. Doncs el mateix fa a Austràlia, on puja 17 posicions fins al número 9.



Per últim ens queda parlar de Bruno Mars, ja que el seu nou senzill Versace On The Floor poc a poc va entrant a totes les llistes d'èxits del món i suposo que en les properes setmanes pujarà. Doncs aquesta setmana també ha entrat a la llista britànica, concretament al número 84.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada