2 de jul. 2017

Katy Perry promociona Witness a Austràlia + remixes Swish Swi

Aquest cap de setmana Katy Perry ha anunciat que portarà la seva gira Witness The Tour a Austràlia l'estiu de l'any que ve, aprofitant que ha visitat aquest país per promocionar el seu nou disc Witness i evidentment la gira, que es va estrenar el mes passat.
Primer va passar per la ràdio Hit Network, on va interpretar diverses cançons en format acústic: el primer senzill del disc Chained To The Rhythm (que quedava molt afavorida d'aquesta manera), Firework o Part Of Me. Les podeu veure aquí (Quan s'acaba un vídeo, comença el següent automàticament).

Després va presentar el seu actual senzill Swish Swish a la edició australiana de The Voice, amb una posada en escena potser massa exagerada; però sens dubte una actuació millor que la que va fer a SNL fa unes setmanes, en especial a nivell vocal, cosa que ràpidament la converteix en el millor directe d'aquesta cançó fins ara. Això sí: ja fa dos mesos de la estrena de la cançó i encara no l'ha cantat mai en directe amb Nicki Minaj.



Aprofito per deixar-vos també l'àudio de les dos remescles oficials de Swish Swish que es van posar a la venda divendres, fetes per Valentino Khan i Cheat Codes. A mi no m'acaba de convéncer ca de les dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada