8 de jul. 2017

AlunaGeorge estrenen dos noves cançons

Fa unes setmanes us vaig informar que Aluna Francis i George Reid tenien una nova cançó a punt per ser llançada i que s'anomenada Turn Up The Love. Doncs bé, TUTL va sortir ahir i va venir acompanyada d'una sorpresa: una altra cançó!
Tot i això, ja s'han encarregat ells mateixos de confirmar que de moment això és tot i que aquestes dos noves cançons no serveixen per començar la promoció d'un nou disc; sinó que només les han publicat perquè volien tenir material nou que presentar aquest estiu quan facin de teloners per a Coldplay.



Turn Up The Love és una cançó que aposta pel so tropical-pop que a hores d'ara tan vist tenim, la qual cosa no és incompatible amb que sigui una gran cançó i que no soni gens genèrica.

La cançó "extra" s'anomena Last Kiss i en ells mateix en defineixen l'atmosfera com "una tristesa dolça" amb sons jamaicans. La cançó no està malament, però a mi no m'ha acabat de convéncer del tot; com a mínim de primeres; i penso que no està a l'alçada dels llançaments d'aquest duo britànic; en especial a la producció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada