31 de jul. 2017

Notícies: Lana del Rey

Ja he tornat, i fins que ens posem al dia aniré publicant reculls de notícies agrupades per temes el primer del qual, és el de les notícies en relació a Lana del Rey i la publicació del seu nou disc Lust For Life.

La cantant americana va publicar el passat 21 de Juliol el seu cinquè treball discogràfic, i el mateix dia va ser llançat el nou número de la revista musical britànica NME on apareix a la portada.


Aquesta setmana s'ha posat a la venda el single doble que inclou Love i Lust For Life en format físic. Però no en un cd ni en un vinil com els que estem acostumats a veure: es tracta d'un disc de vinil (força lleig, tot s'ha de dir) en forma de cor (el centre és un vinil normal, només que es la forma en la què està retallat).
El trobareu aquí.

Lana del Rey va dir durant la seva actuació a Londres la setmana passada que s'està plantejant llançar un disc amb 25 cançons inèdites i descartades dels seus discos, ja que per exemple la cançó Yosemite -que a la seva entrevista per l'actual número de V Magazine descriu com una de les seves  preferides- s'ha quedat fora de Lust For Life ja que consideravaque el su caràcter no encaixava en el conjunt del disc.

Per últim toca parlar de com l'hi està anant la entrada en llistes: Lust For Life ha entrat al número 1 de la llista d'àlbums del Regne Unit, sent el primer disc d'una artista femenina que encapçala la llista aquest 2017. També ha aconseguit la primera posició als Estats Units, però s'ha hagut de conformar amb la segona a França. Jo, veient que ha obtingut la primera posició als dos mercats més importants d'occident, veig molt probable que aconsegueixi el número 1 a la llista mundial (A no ser que algun artista asiàtic hagi tret disc també la setmana passada).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada