31 de jul. 2017

Notícies: Llistes

Resultat d'imatges de wild thoughts billboardEn les dos últimes setmanes hem tingut uns quants moviments interessants a les llistes.

Comenem parlant de la llista britànica, on la setmana passada la col·laboració de DJ Khaled, Rihanna i Bryson Tiller Will Thoughts va arribar al número 1, després de passar-se fins el top 5 des de la seva primera setmana. Aquesta setmana la primera posició ha tornat a mans de Despacito, en la que és la seva desena setmana encapçalant la llista.
Sigui com sigui Wild Thoughts va ser el segon número 1 consecutiu de DJ Khaled, i  en total el novè senzill de Rihanna que arriba a la primera posició en aquest mercat.
També voldria comentar que Feels, l'actual senzill de Calvin Harris des de Funk WAV Bounces on hi col·laboren Katy Perry, Pharrell i Big Sean se situa a la posició número 4.

Passem ara a parlar del Hot 100 de Billboard. Totes dos setmanes hem tingut com a número l'èxit massiu de Luis Fonsi i Daddy Yankee, que ja fa 11 setmanes que lidera la llista en part gràcies al remix amb Justin Bieber.
Entre les dos setmanes hem tingut dos entrades destacades al top 10: There's Nothing Holding Me Back va aconseguir merescudament entrar a les de primeres posicions la setmana passada i aquesta s'hi ha quedat. És el tercer top 10 de la carrera de Shawn Mendes.
També ha aconseguit situar-se entre les 10 primeres posicions Attention de Charlie Puth.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada