31 de jul. 2017

Notícies: altres

Resultat d'imatges de fifth harmony billboard downLa resta de notícies les agruparem aquí, amb nova informació sobre Shakira, Halsey, Fifth Harmony

Shakira va anunciar fa un parell de setmanes Perro Fiel com el tercer senzill oficial del seu últim disc El Dorado. Veurem si aquesta col·laboració amb Nicky Jam repeteix l'èxit de Chantaje i Me Enamoré. La colombiana ja ha filmat el videoclip per la cançó, com ella mateixa ha confirmat amb un parell d'imatges compartides a la xarxa.



Passem ara a parlar de les Fifth Harmony, ja que han donat molts detalls del seu tercer disc, la promoció del qual va començar fa unes setmanes amb la publicació del primer senzill Down. El disc s'anomenarà precisament Fifth Harmony, serà el primer de la formació com a quartet i sortirà el proper 25 d'agost.

Per últim, Halsey ha confirmat que el segon senzill oficial de Hopeless Fountain Kingdom serà Bad At Love, cosa que indirectament confirma que no promocionarà Strangers, la col·laboració amb Lauren Jauregui. A continuació teniu la portada oficial del disc/la carta de tarot corresponent a la cançó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada