15 de jul. 2017

Lady Gaga està nominada als Emmys

Resultat d'imatges de billboard lady gaga super bowl
L'espectacle que Lady Gaga va fer a la mitja part de la edició d'aquest any de la Superbowl ha rebut sis nominacions als premis Emmys, que premien els millors continguts televisius de l'any. Tot i que l'espectacle protagonitzat per l'autora i intèrpret de Perfect Illusion ha estat la Superbowl que més nominacions ha rebut en tota la història, ella personalment només serà guardonada si venç en la categoria Millor Programa Especial.

Les altres categories en les que l'espectacle està nominat són les següents: Millor producció per un programa de no-ficció, esdeveniment o gala de premis; millor efectes i disseny de llums per un programa especial; millor mescla de sons per un programa especial; millor direcció tècnica i feina de càmera i Millor direcció Musical.
Jo ja ho dic aquí: no em crec que Lady Gaga no hagi intervingut en la direcció musical de la seva Superbowl, però no em sorpren que no la nominin: recordem que fa un any quan Til It Happens To You va guanyar ella no va ser premiada perquè no es creien que l'hagués composat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada