12 de jul. 2017

Lana del Rey estrena dos noves cançons

Divendres que ve Lana del Rey publicarà el seu cinquè disc Lust For Life, i avui n'ha estrenat dos noves cançons, ambdos col·laboracions amb el raper A$AP Rocky: Summer Bummer (On també hi participa Playboi Carty) i Groupie Love.
Groupie Love és una cançó realment molt bona, tot i que tampoc es pot dir que estigui al nivell d'exel·lència de les millors cançons de Lana del Rey.  Personalment m'ha agradat molt, i la trobo al nivell de Lust For Life i que Love  En principi no em feia massa gràcia que Lana del Rey col·laborés amb rapers, però el cert és que la fusió en aquesta cançó queda perfecta: l'estil habitual downtempo i melancòlic de Lana combinat amb ritmes Hip-Hop.



Per altra banda tenim a Summer Bummer, que Lana ens l'ha venut com si fos una cançó brutal (O com a mínim a mi m'ha donat aquesta sensació), i el cert és que es molt més fluixa que Groupie Love. Més o menys és una cançó del mateix estil de l'altra. Repeteixo que és una cançó que està bé, però no al nivell que Lana del Rey pot oferir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada